Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, egy ilyen pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy ilyen pasival mernétek kezdeni?

Figyelt kérdés

A családja:

- Nagypapa: Volt egy csomó szeretője. Az utolsó a pasi tanárnője.

- Apa: Neki is voltak szeretői.

- Pasi: Csak nála idősebb női voltak. Férjes asszonyok is.

- Anyja: Elvált. A pasi apja a 2. férje.

2022. dec. 26. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Az, hogy a családjának milyen volt a párkapcsolata nem érdekel, viszont az, hogy csak férjes női voltak az nagyon nem szimpatikus.
2022. dec. 26. 17:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a barátok köztből valamelyik történetszál...Berényi Miki? .... nem, nem...ez a Barta lesz.
2022. dec. 26. 17:12
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Majdnem az egesz generacionk multja ilyen.

Nincsenek normális apaminták.

A megcsalás is, házasságtörések manapság természetesek is.

2022. dec. 26. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a család elhasznált hímr*bancokból áll.

Az ilyet messziről elkerülöm, nehogy véletlen azt higgyék, ismerem őket.

2022. dec. 26. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
3-assal értek, manapság sajnos az a kivétel, ha valaki kitart a család mellett és nem azon kívül keresi a boldogságot, ha problémák merülnek fel.
2022. dec. 26. 17:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Már csak az kizáró ok lenne, hogy férjezett nőkkel kefél. A többi családtag nem érdekel.
2022. dec. 26. 17:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Párom apja egy qrvapecér, akkor szakította meg vele örökre a kapcsolatot, mikor befizette egy prostira úgy, hogy együtt voltak az exével. 😂😂😂 Ő teljesen ki van ábrándulva az apjából és a "szexkultuszból" is, nem is nagyon igényli a szexet. Szóval ennyit erről.
2022. dec. 26. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, hogy mernék, figyelembe se venném.
2022. dec. 26. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Ez nálam nem nem merés, hanem nem akarás kérdése. Nekem ezek közül a férjes asszonyokkal hetyegés kizáró ok - nekem a párkapcsolat szent dolog (az enyém is, másé is). Ha valaki tudatosan kavar foglaltakkal, az nálam automatikusan kuka.
2022. dec. 26. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Én nem lány vagyok, hanem asszony. Így nem tudom, hogy szabad-e válaszolnom a kérdésre. Lányként nem álltam volna szóba egy ilyen pasival, de mára látom, hogy semmi sem fekete vagy fehér, hogy a szeretőket tartó apák nem feltétlenül a "rossz oldal" képviselői, nem szabad ítéletet alkotni egy olyan helyzetről, amibe egyáltalán nem látunk bele. És az, hogy valakinek ilyen a családja egyáltalán nem jelenti azt, hogy ő "ilyen".
2023. jan. 5. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!