Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak melyik a legnehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak melyik a legnehezebb nektek?

Figyelt kérdés

Mármint a csajozashoz...

Sportos testet építeni?

Vagy egzisztenciat építeni gondolok itt nem átlagos figura hanem olyanra amivel a nőre hatással vagy pl közös programok ajándékok kirándulás.

Vagy jó kommunikációs készséget kifejleszteni amikor nagy dumas Vagy és élvezik a csajok a társaságod és így könnyű őket ágyba vinni.

2022. dec. 25. 22:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
2.
2022. dec. 25. 22:41
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

miféle általánosító kérdés már megint?

nehéz volt barátnőt találni, akivel személyiség ügyben is passzolunk, és díjazta az ismerkedési szándékom, nincs sportos testem, különlegesnek se számítok, ha kitalálunk valami közös programot, akkor elmegyünk, "nagy dumás" pedig nem vagyok, szimplán jó társaságban beindul a szám, és hajnalokig el tudunk beszélgetni, persze ahány ember, annyi viselkedés, mindkét nemben

2022. dec. 25. 22:44
 3/20 A kérdező kommentje:
Tudom h lehet novel osszejonni ha ezek nem 100% vannak. Csak úgy látom ha valamelyik magas szinten van akkor azzal le lehet hengerelni a nőket.
2022. dec. 25. 22:46
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
#3 ja, hát ha úgy nézzük, akkor még mindig azt mondom, megtalálni volt leginkább nehéz, nem érdekelte hogy nem vagyok izmos, de a "beszélőkémmel" nyűgöztem le leginkább 😄
2022. dec. 25. 22:49
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

Érzelmileg megfelelni a másik számára és stabilnak lenni. Nem rettegni attól, hogy elhagyhat. Számomra ez.

F

2022. dec. 25. 22:52
 6/20 anonim ***** válasza:
igazából mindhárom, és ezeken felül még ki tudja, mi hiányzik
2022. dec. 25. 23:08
 7/20 anonim ***** válasza:
58%
Egyik sem.
2022. dec. 25. 23:16
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
ez a "nő", ez micsoda? valami ritka pokémon?
2022. dec. 26. 00:14
 9/20 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat, eddigi eredményességi ráta 100%.

Külsőre nem vagyok egy szembetűnően nőideál egzisztenciát tekintve sem kirívó, bár ifjú koromban átlagos felettiként éltem és ez egy-két lányt vonzott is akkoriban, így nem volt hiányom. Viszont egyszer rájöttem arra, hogy a nem a pénz, s sármos, sportos külső az amivel a számomra értelmesnek tartott nőt meg lehet fogni, hanem a kommunikáció. Elkezdtem erre összpontosítva ismerkedni, egyre nagyobb sikerélményekben volt részem. Mára eljutottam arra a szintre, hogy már nem kell gondolkodnom, az éppen aktuális kiszemelttel, miként kommunikálok, jön magától. Tehát amennyiben valaki nők közül számomra szimpatikus, ez a nő le áll velem beszélgetni, esetleg a véletlen úgy hozza kénytelen munkájából adódóan megtenni, még ha első ránézésre nem is talál vonzónak meg tudom győzni a tudatalattiját afelől, hogy neki szimpatikus vagyok. Sajnos ez sült már el úgy is, hogy a vonzalmon túl nyúlóra sikerült megismernem, és átestem a ló túl oldalára, ahol már a valós érzelmek diktálnak.

Tehát abszolút az utolsó variációt tartom favoritnak.

2022. dec. 26. 04:11
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igazából mindegy, mert az alacsony termetem és a torz arcom miatt eleve esélytelen vagyok.
2022. dec. 26. 07:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!