Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok honnan lehet tudni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok honnan lehet tudni, hogy az adott lány csak a pénzedre hajt?

Figyelt kérdés
Mik a jelek, illetve hogyan lehet ezt észrevenni?
2022. dec. 25. 16:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
A kérdes sosem az, hogy a nőnek fontos e az egzisztenciád. Nyolvan az! Normális nőnek az! A kérdés mindog az, h mas is fontos e neki! Pénzből élünk! Nekem fontos, hogy a párom jól keressen, ugyanakkor a megfelelo egzisztencia, csak rajtengedely. Onmagaban nulla
2022. dec. 25. 23:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
10: én nem, mert nőnemű vagyok, de ismertem pár ilyen nőszemélyt suliból, egyetemről, meg volt olyan férfiismerősöm, aki bekerült egy ilyen nő hálójába (bár őszintén, zsák a foltját, mert őt meg csak a nő külseje érdekelte)
2022. dec. 26. 03:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Erről a kérdésről eszembe jutott a rokonságomban a reakció, mikor diplomát szereztem. A családom egy része annak örült, hogy milyen okos vagyok és ez milyen szép teljesítmény, akinek kicsit nagyobb rálátása volt a témára, azon örvendezett, hogy milyen varázslatos dolgokkal tudok majd foglalkozni és nézzem meg, xy híres ember is innen indult, aztán mi mindent nem csinált. És volt egy rész, aki csak azzal volt elfoglalva, hogy ezzel mennyit lehet keresni, meg hogy egy kőműveshez képest hol lehetek árfekvésben és mennyire vagyok hülye, ha tovább akarok tanulni, miközben már ezzel is jól keresek.

Nem a konkrét helyzetre gondolok, de az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokból azért levágós, hogy kinek mi jut először eszébe és ki mire van kiélezve. Persze a legkevésbé anyagias ember is néha tehet egy-egy ilyen megjegyzést, de akinek szinte mindenről ez az első gondolata... Na az kiábrándító még rokonként is.

És mit ad isten, az említett rokonok voltak az elsők, akik szemrehányást tettek nekik, mikor vettem egy drágább holmit, hogy jól megy ám és adjak már kölcsön erre meg arra...

2022. dec. 26. 03:34
 14/24 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy van pénzed, és észreveszed, hogy a csaj a pénzedre hajt. AZ itt kommentelők 99,99999999%-ánál nincs ilyen veszély.
2022. dec. 26. 09:17
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
7. Anyucikád az atlag ez! Persze jo modu csaladban konnyu fejlodni gyerekkent , de akit a xar vwsz korbe abbol az 1% az aki kepes ki jonni! Pesten 600-700 ,nem az atlag ott lb olyan 200-250 korul van mig videken 130-180..
2022. dec. 27. 18:23
 16/24 anonim ***** válasza:
18%

15

Igen, koszonom! Borsodból jöttem el. 18 évesen. Főiskolára.

Budapesten élek, itt ismerkedek, itt ez az átlag.

2022. dec. 27. 18:29
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
16. Mert borsodbol jottel akkor csoro vagy? Te tuti nem voltal az.. persze kamubol jo takarozni a varos szegenysegevel ..
2022. dec. 27. 18:37
 18/24 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagyok csóró. Átlag fizetésem van! A budapesti, diplomás, 3-4 nyelven beszélő imserőseim mind ennyit keresnek.
2022. dec. 27. 18:50
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak arról kérdez, az van a témában legtöbbször, az hogy hogy érzed magad, mit csináltál vagy veled mi van, nem érdekli.
2022. dec. 28. 12:52
 20/24 Lady Beth ***** válasza:
100%
Úgy, hogy semmi más nem fogja érdekelni veled kapcsolatban.
2023. jan. 4. 19:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!