Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak 2 éve ugyanazok a nők tinderen (vidék)?
Figyelt kérdés
Két év alatt volt két barátnőm, a kettő között űztem kicsi tindert (néha közben is) majd most pár hónappal miután szakítottunk ismét felmentem erre a csodálatos appra. Viccen kívül kb 80%-ban ugyanazok a nők vannak fenn mint két éve, szerintetek mi ennek az oka? A túl nagy igények? Én két éve fenn lennék ezen az appon és azóta se lenne senkim azért elgondolkodnék hogy lejjebb kéne adnom azokból a fene nagy igényekből. Nyilván nem arra gondolok hogy jöjjön össze bárkivel, de feltételezem hogy azért van fenn 2 éve mert várja a C. Ronaldót és tsa-it. Nektek mi a véleményetek erről? :D2022. dec. 25. 10:10
11/16 anonim válasza:
Milyen Ronaldo? A Momoát várjuk. Közben van párunk, de hátha egyszer regisztrál és match-elünk.
12/16 A kérdező kommentje:
#10 Nem, de tendencia hogy a mai nok azok.😁
2022. dec. 25. 11:32
13/16 anonim válasza:
Te is fent vagy most is és két éve is :)
14/16 A kérdező kommentje:
Már nem
2022. dec. 25. 12:33
15/16 anonim válasza:
De miért a nő a rossz, ha pasit nem talál?
16/16 anonim válasza:
Épp ezt akartam írni
Hogy talán a hapsik flugosak és ezért nem talál ennyi nő már 2 éve
Amúgy régen tarskeresoztem én is Tudnék mesélni Botrány, tisztelet a kivételnek, mert van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!