Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Januártól emelkednek a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Januártól emelkednek a női elvárások?

Figyelt kérdés
Ugye még drágább lesz az élelmiszer. Onnantól mennyit kell keresnie aki ismerkedni szeretne? Megoszlanak a nők elvárásai de kb a 6-800 ezer volt eddig amit a legtöbb mondott. Januártól át lépjük a havi 1 millió nettót mint minimum elvárás amit a férfinek meg kell keresnie?

#fizetés #Ferfiakkal szembeni követelés #Luxus ingyen eltartó
2022. dec. 23. 11:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy azon agyatlanok, akik szerint "A Nők" csak 600 nettó fölött állnak szóba a férfiakkal, mégis hogyan magyarázzák, hogy tanárok, egészségügyi dolgozók (pl mentősök, beteghordók, ápolók stb.), gyári melósok, biztonsági őrök, buszsöfőrök, raktárosok, jegykezelők, futárok stb. SOKASÁGÁNAK van családja? Hogyan magyarázzátok, hogy léteznek szegénységben élő családok, ahol fűtésre meg tápszerre nem jut? Hogyan magyarázzátok, hogy nettó 600 fölött egy kisebbség keres, a házasságkötések száma mégsem csökkent az elmúlt években? Nos? Várom az ötleteket...

Ja, hogy a nyolcgenerációs értelmiségi ügyvédcsalád Rózsadombon élő, három diplomás sarja nem áll szóba veletek? Hát talán keresgéljetek a saját szinteteken, mert a putris munkanélkülitől az arisztikratáig mindenkinek jut pár, ha kinyitja a csipáját, és felfogja, hogy milyen szinten van.

2022. dec. 23. 12:03
 12/35 anonim ***** válasza:
79%
Az a helyzet, hogy 1,2 milliós fizuból sem pattoghat az ember ma már. Páromnak 1,2-1,6 millió között mozog a havi bevétele, 4 tagú család vagyunk. Az én átlagos fizetésemmel (360 ezer nettó) 1,5-2 millióból élünk. Egyelőre anyagi gondjaink nincsenek és évente 2-3 alkalommal el tudunk menni nyaralni, 6-7 havonta esztétikai kezelések is beleférnek és van megtakarításunk. De! Nincs luxusautónk, nem veszünk luxusruhákat, én pl kifejezetten takarékoskodó vagyok (férjem kevésbé), és azért meggondolom mit vegyek meg a boltban, és mire felesleges költenem. Ha valaki luxus életre vágyik, az inkább havi 3-4 milliótól kezdődik...
2022. dec. 23. 12:14
 13/35 anonim ***** válasza:
87%
Napi incel hiszti....
2022. dec. 23. 12:45
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

12

Es ha ertelmes, akkor is elobb felretesz es befektet es maximum annyi luxust enged meg maganak, amennyit ti most. Ismerek 50+-os embert, aki fiatal koraban semmire nem koltott, a hazukon kivul, meg neha 1-1 nyaralas. A felesege is hetkoznapi ember, o szepeszeti beavatkozasokra sem koltott soha es azota sem. Kb miota ismerem, olyan atlag eletet eltek, mint egy osszesen 600 ezret kereso par, pedig annal joval tobb volt a keresetuk.

Aztan par eve hipp hopp vettek vagy 5 ingatlant kapebol😂 (Pont azelott, hogy egy mezei panel is 40 millioba kezdett kerulni.)

Igazabol a merhetetlen habzsidozsihoz az kell, hogy mar korabban a szulok lefektessek a jo anyagi helyzetet, es neked ne azon kelljen gondolkodni, hogy ok, hogy most jol keresek, de mibol lesz a nyugdijam, mit hagyok a gyerekemre, van-e masodik labam, ha az elso kiesik, stb. Aki mar 25 evesen ugy all, hogy van legalabb 3 ingatlan, amit majd orokol, annak tobb minden belefer, mint annak, akinek semmilye nincs, csak egy jo fizetese.

2022. dec. 23. 12:51
 15/35 anonim ***** válasza:
81%
11-es, úgy magyarázzák, hogy azok a nők igénytelenek.
2022. dec. 23. 13:09
 16/35 anonim ***** válasza:
81%

15

Ilyen alapon(!) az a férfi is igénytelen, aki nettól 600 alatt keres. Igénytelenhez meg igénytelen passzol.

(Ezt nem én mondom, hanem ők.)

2022. dec. 23. 14:41
 17/35 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem tudom, nekem van csóró állami alkalmazott sima mezei nettó 260 ezres rendőr férfi ismerősöm, csinos orvosnővel. Mindketten 30 hoz közel vannak. Most vettek közösen egy kis lakást hitellel, mert jön a gyerek. Máshol tanátbácsi szakképzésben, jó megjelenésű ügyvédnő, szintén 30 körüli pár és már 6 éve együtt vannak. Normális kapcsolatban nem az anyagiakat nézik. Persze meg kell élni valamiből, de ha nincs meg 6-800 ezer a fizu, akkor sem fognak a nők mérgükben csapkodni, ha szimpatikus nekik a férfi és egy lelki síkon vannak vele.
2022. dec. 23. 14:41
 18/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem azért nincs nőd mert csóró vagy....

240-et keresek, van barátnőm (nem, nem csúnya vígaszdíj) hosszú ideje és köszönjük szépen jól vagyunk.

További szép napot !

2022. dec. 23. 14:53
 19/35 anonim ***** válasza:
15%

Egy régebbi kérdést olvastam, amiben a férfi kérdezte miből vegyen ajándékot a barátnőjének, ha a keresete 100%-át leadja neki.

Hogy mindent, amire szüksége van a nő vesz meg, egy kávéra sincs pénze, és neki ez így jó, kényelmes és komfortos. Sőt örül neki, hogy a barátnője intéz mindent.

Hát kérem szépen én inkább egy ilyen férfit szeretnék!

2022. dec. 23. 15:24
 20/35 anonim ***** válasza:
80%

Mire jók az ilyen kérdések ?

Minden második oldalon van legalább 1 ilyen vagy nagyon hasonló.

Tényleg létezik, hogy valakinek annyira nincs élete, hogy ilyeneket írkál inkább unalmában ?

2022. dec. 23. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!