Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez, mire mondta ezt?
Figyelt kérdés
Ma 2 csaj mellettem elment és mikor elmentek mellettem, akkor az egyik csajszi azt mondta a másiknak, hogy: ,,Jól vagy" ?
Feltételezem hogy miattam kérdezte meg tőle. Szépen felvoltam öltözve, átlagos vagyok, se nem csúnya se nem szép. Nem nevettek ki, csak egymásra mosolyogtak és kérdezte a másiktól hogy ,, jól vagy"?
Normális választ kérek. Tuti miattam volt ez az egész.
2022. dec. 22. 00:27
12/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem voltam egy félelmetes alak, és szarul sem öltöztem. Megkérdezni már tuti nem lesz rá alkalmam mert soha nem fogom őket látni ez fix. Elmentek mellettem és akkor mondták. Vissza se néztek.....
2022. dec. 22. 13:12
13/13 anonim válasza:
Akkor minek érdekel? ^^
Nem értem. 🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!