Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akik férfit inkább racioná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik férfit inkább racionális alapon választanak, ugyanilyen okból is hagyják el?

Figyelt kérdés
Például ha inkább azt nézi hogy elsősorban egzisztenciálisan legyen erősebb mint emberileg, mert logikusan a gyerekek+család projekthez ez tényleg fontosabb, akkor ha később a férfi valami miatt meggyengül egzisztenciálisan: pl. súlyos betegség, rokkantság, gazdasági válság miatt munkahely, karrier rosszabbá válik stb. akkor a nő ilyenkor is a hideg logika szerint fog dönteni?

2022. dec. 20. 19:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én racionálisan választottam párt, de az emberségére vonatkozóan. Akkor egy éppen egyetemről kibukott "csóró" egyetemista volt mikor megismertem. Először csak kavartunk, de annyira megfogott a lelke és a segítőkészsége, hogy komolyabbra fordultak a dolgok, pedig az egyetem alatt nem akartam párt. Azóta több szakmát szerzett, olyan állása van amit imád, és mindenben támogatjuk egymást.
2022. dec. 22. 16:08
 12/14 anonim ***** válasza:
11. Lehet te valtoztattad meg ..
2022. dec. 22. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:

A racionális nem azt jelenti, hogy érzelemmentes, hanem hogy belátja, bármennyire is cuki a Béla, ha csak nyomorogni fogunk, mert alkoholista, akkor nem maradok vele, hogy az én életem is tönkremenjen. Az tök más, ha valaki a pénzéért szerez egy 10-20 évvel fiatalabb cicababát és mindketten tudják jól, hogy ez üzlet. Igen, akkor az ejtheti, amikor szegény lesz. De ez pont olyan, mint amikor valaki pénzen akar "barátokat" venni és azok eltűnnek, ha elfogyott. Ez nem nemhez köthető, sem racionalitáshoz, inkább értékrendhez.

Felnőtt kapcsolatban nincs olyan, hogy feltétel nélküli szeretet. Úgy csak az anyukád szeretett, mikor még nem születtél meg. Utána már olyasmi lehet, hogy remélhetőleg ha a Juci 3 éve ismer, hogy szorgalmas vagy, bízik benne, találsz új munkát, vagy ha már veled lehúzott 50 évet és te is fogtad a kezét a szüléseknél, ő is ad neked egy pohár vizet. De hát ezek első randin nem derülnek ki, ezt a bizalmat lassan lehet csak megszerezni.

2022. dec. 22. 17:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Aki alapvetően racionálisan hozott meg egy ilyen horderejű döntést, az racionálisan is fog más döntéseket is meghozni. Nyilván az érzelmek is fognak játszani, tehát nem olyan fekete-fehér, hogy oké, most egy 2 hete vagy 3 hónapja nem hozza azt, amit megszoktam tőle, lapát, de potencialitásként fogja kezelni a kapcsolat befejezését, és végig fogja elemezni a helyzetet.
2022. dec. 26. 04:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!