Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jó pasik szeretik, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó pasik szeretik, ha egy nő nem fut utánuk, hanem kivárja az ő tempójukat, és azt, hogyha meg kell egy nőt hóditani?

Figyelt kérdés
Nem jégkirálynő a nő, barátságos, csak nem üldözi írkálással a pasit, nem hever a lábai előtt, amíg lelki síkon nem tart ott a kapcsolat.stb.
2022. dec. 20. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem csak a “jó” pasik szeretik ezt. Egy normális nő nem üldöz senkit és nem akaszkodik rá senkire.
2022. dec. 20. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Hat lehet nem is fog sehol tartani ha csak az elmedben varod ezt a pasit hogy majd rad nyomul.. sok ev varast neked !
2022. dec. 20. 16:49
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Ismertem egy nőt, aki 20 percenként hívogatta a pasiját…az ilyen fixen valami mentális betegséggel küzd. Szerintem senki nem szereti a szélsőségesen nyomulós embereket, de azért nem is kell mindig azt várni, hogy a férfi keressen, mert az unalmassá és egyhangúvá válik.
2022. dec. 20. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
"nem hever a lábai előtt, amíg lelki síkon nem tart ott a kapcsolat" - Tessék? Mikor tart ott a kapcsolat?
2022. dec. 20. 17:22
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
A ráakaszkodás és a másik keresése között nagy a különbség. Ha nincs a nőtől érdeklődés, nem kezdeményez sosem, mindig csak várja hogy érte menjenek, akkor hiába barátságos, az nagyon kevés.
2022. dec. 20. 17:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha már eltöltöttek együtt időt,picit beszélgettek, hogy valóban megszeresse a nő a személyét, ill.kölcsönösen, hogy a nő ne a kinezetétől és vagy statuszától essen hasra, hanem őt tisztelje, szeresse ki és ezt fejezze ki neki. Valami ilyesmi. A kapcsolatok normál esetben felépülnek szintről szintre, ez a normális. Számomra. De ez már totál elkanyarodott a kérdésemtől.
2022. dec. 20. 17:42
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Én pl ha tudom, és érzem is, hogy csak szexre kellek a másiknak, abszolút nem fogok kezdeményezni, még akkor sem, ha tetszik. Épp egy ilyen szituban vagyok, írta is, tudom is, így a korábban táplált érzéseim elmúltak, szerencsére van tartásom.
2022. dec. 20. 17:44
 8/10 A kérdező kommentje:
De én férfiakat kérdezek most.
2022. dec. 20. 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:
40%

En szeretem a kacerkodo noket

Jegkiralyno akkor ok ha tudom h igyus ugyis lesz szex csak kereti magat az ágyban... 36f

2022. dec. 20. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha már eltöltöttek együtt időt,picit beszélgettek, hogy valóban megszeresse a nő a személyét, ill.kölcsönösen, hogy a nő ne a kinezetétől és vagy statuszától essen hasra, hanem őt tisztelje, szeresse ki és ezt fejezze ki neki."

Elmeletileg nő vagy még is úgy írtad ezt mint ha te lennél a férfi..

Tegyük fel nő vagy tényleg. Hogy jön ide a státusz ? Akkor most magadnak akarod bemagyaráni , hogy nem érdekel ? Mert az irásod az nagyon fordított pszichológiára hajaz, tehát érdekel a státusz . Mást becsaphatsz de magadat nem kellene.

2022. dec. 20. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!