Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hól lehet ismerkedni manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hól lehet ismerkedni manapság?

Figyelt kérdés

Facebookon nem sok értelme van rá írkálni nőkre a világ baromsága szerintem, egy két mondat után meghal a beszélgetés, egyébként miért van az hogy ha van egy idegen ember az nem akar veled társalogni?? Komolyam férfiként miért van ilyen nehéz dolgunk? Tehát jelöljek be 4000-5000 embert abból is lemerem fogadni hogy csak párral tudnék eljutni 1-2 rendes mondatnál tovább, nemhogy még randi.. és akkor az is vagy jól vagy rosszul sül el, a tinder sem jó szerintem mert ott meg a 10/10 es csávók jutnak többnyire nőhöz, élőben meg talán még rosszabb ez a dolog mint neten, én lehet hülye vagyok de nem értem meg hogyan lehet ismerkedni, sajnos nem voltam sohasem nagyon nagy társaságokba ahol vannak nők is többen, sulit is korán ott hagytam meló helyen meg megint csak férfiak vannak, miért ilyen bonyolult ez?

22f

2022. dec. 18. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Van ez az új app a butterfly próbáld ki azt mondják jó.
2022. dec. 19. 00:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok nőben,mindigis nőkkel voltam körülvéve,iskolába is edzésen,is így nem volt lehetőségem ismerkedni. Szórakozni se tudtam járni mert nem volt kivel,ott sem sikerült volna szerintem. Az ilyen netes oldalak egysem jó. Valami botrány 1 nap után töröltem magam. Az a rengeteg primítiv ember aki nem néz saját magába. Idióta perverzek,egy sem gondolja komolyan.Mikor már kezdtem azt hinni hogy na végre egy normális, beszélgetés végén kiderül hogy ez is csak egy perverz idióta. Sokan szimplán eltűntek és nem is írtak. Szóval nincs az ilyenekből semmi. Én elfogadtam nekem ezt szánta az élet nem erőltetem tovább ha lesz,lesz ha nem nem. Őszintén mondva nem is bánom hogy nincs kapcsolatom azt a sok ideget megenni nem hiányzik.
2022. dec. 19. 00:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Én se tudok,munkahelyen se. De szórakozni elmegyek és ott
2022. dec. 19. 00:59
 4/7 anonim ***** válasza:

A helyesírásod alapján neked nagyon hasznos lenne kerülnöd minden olyan felületet, ahol az írás szükséges. Nagyon gáz, taszító, butának tűnsz.

Tehát online felületek szinte mind kilőve így.

Marad az élőben ismerkedés. Az viszont bárhol...

De leginkább olyan környezetmen, ahol:

-jól érzed magad

-adott a közös pont, kezdeti bizalom egymás felé

-van lehetőség beszélgetni

~néhány példa csak: ismerős által, munkahelyen, képzésen, hobbi által, önkénteskedés során, stb... de ha valakivel már többször összefutott a tekintetetek utcán, boltban, buszon, postán, szórakozóhelyen, akkor venni kell a lapot, a zöld jelzéseket, és lehet menni ismerkedni.

2022. dec. 19. 10:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Attól még helyesen tudok írni mert pont elgépeltem valamit hajnalhoz közeledve, amúgy meg sohasem volt bajom a helyesírásommal, sőt nagyon is úgy írok ahogyan azt kell, ráadásul hülyeséget beszélsz.. szerintem nem az íráson múlik a dolog, a legtöbb ember ír úgy ahogyan most te jellemezted az enyémet, nagyon gáz, taszító, buta, ennek ellenére mindenki leszarja meg tök jól kijönnek! de nyilván igazad van elírtam egy két szót és akkor buta meg gáz vagyok :D szerintem a személyiségemmel van a probléma nem a helyesírással. Ekkora baromságot.. és nem is a külsőmmel, de azon kívül amiket írtál van értelme, de bonyolult dolog ez, van hogy teljesen azt látod az arcán hogy "nagyon gáz taszítónak" tart miközben pont azt várja hogy ülj le mellé a buszon, mindegy.. maradnak a prostik.
2022. dec. 19. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vgyok 26F
2022. dec. 21. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sem tudok,őszintén mondva nem is akarok úgyis csalódás a vége.
2022. dec. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!