Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan lányról akinek 25 évesen még nem volt kapcsolata és nem csókolózott?

Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 16:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
Azt, hogy ő egy visszahúzódó és valószínűleg félénk lány aki még nem csókolózott és nem is volt kapcsolata sem.
2022. dec. 17. 16:40
 2/22 anonim ***** válasza:

Elsőre annyit, hogy zárkózott.

Persze rengeteg más oka lehet ennek.

Még eszembe jutna, hogy vajon szégyelli-e, zavarba jön-e a téma kapcsán. Illetve eszembe jutna a 20 éves önmagam, aki hasonló helyzetben volt. Semmi más. Így is lehet boldog, lehet, nem is akar ezen változtatni, ez az ő dolga. Elsőre azt gondolnám, hogy zárkózott, vagy a tanulásra koncentrált.

2022. dec. 17. 16:43
 3/22 anonim ***** válasza:

Félénk! Semmi baj.

Ha fiú lenne akkor elküldenék elme orvoshoz.

2022. dec. 17. 16:46
 4/22 anonim ***** válasza:
eddig nem akart!
2022. dec. 17. 16:54
 5/22 anonim ***** válasza:
71%
Azt, hogy eltakarodhatna már végre erről a fórumról, mert qrva unalmas, hogy mindig ugyanazt kérdezi.
2022. dec. 17. 17:08
 6/22 anonim ***** válasza:
78%

Soha nem ez alapján ítéltem meg senkit.

Egyébként egy éve járok egy olyan lánnyal, aki szintén 25 volt, amikor összejöttem vele, és hasonló cipőben járt, mint te. Nagyon őszinte legyek? Az első csók vele az a csók volt, amire mindig is emlékezni fogok. 2 hónap után feküdtünk le. Valami isteni volt, és fantasztikus a szexuális életünk azóta is.

Hogy milyen következtetést tudnék levonni? Azt, hogy abszolút semmi probléma nincs vele. Annyi, hogy nagyon félénk, és sok negatívum érte. Teljesen normális nő, egymással órákon át tudunk beszélgetni, szép, intelligens, tájékozott.

2022. dec. 17. 17:19
 7/22 anonim ***** válasza:
71%
Azt, hogy nyugi: 40 éves férfi vagyok, és semmi ilyenben nem volt nekem sem még részem.
2022. dec. 17. 17:23
 8/22 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem egy mordorból szökött gnóm akkor feleségül venném.
2022. dec. 17. 17:41
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Tízmilliószor leírtam már, hogy kamu!
2022. dec. 17. 19:03
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
Valami baja van. Vagy nagyon visszahúzódó és félénk, vagy rettenetesen válogatós. Egyik sem jó.
2022. dec. 17. 20:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!