Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon vannak még olyan PUA mesterek akik tényleg értenek a nőkhöz, nem csak áltudományos "marketinges" munkanélküliek?
Nicholas Victor bedobta a törölközőt, törölte a youtube csatornáját is meg mindent. Noha, azaz ember egy kalap szart sem ért az igaz. Az oktatóanyagai mérhetetlenül haszontalanok voltak, nőkhöz ő maga se mert odamenni (ha csak előre le nem fizette a nőt, hogy reagáljon pozitívan), a nézettsége meg olyan volt youtube-on hogy azzal több nézőt tudnék odacsalni, ha feltöltenék egy videót ahogy zoknit cserélek.
Mex Deluxe már sok éve visszavonult, a bizniszt "férfi erő tábor" alatt tolja de csak nyáron, ami elvileg már nem is a csajozásról szól igazán. Csak egy sima lehúzás az unatkozó lúzereknek akik anyucitól örököltek pénzt. De abból az év többi részében megél Mex.
Jimmy-t sem nagyon látom már nyomulni, azt se tudom létezik-e még.
Magánoktatások vannak még elvétve, akik lényegében annyit csinálnak, hogy odaküldenek csajokhoz leszólítani, és ők csak mint "drukkerek" vannak ott. Olyan mint a személyi edző, valójában csak azért van hogy felügyeljen rád. Te magad csinálod meg a gyakorlatokat, ő csak ott van hogy lelkesítsen. A PUA magánoktató vállán meg még ki is sírhatod magad ha lekoptattak a csajok. Ő megnyugtat, hogy nem azért utasított vissza mert csúnya vagy és/vagy alacsony, hanem mert nem zárt be elég jó szöget a kettőtök közötti tér. Vagy ilyesmi. Mindezt óránként 20-30-40 ezer forintért. De én ezt nem mondanám minőségi szolgáltatásnak, sőt semmilyennek.
Vannak még egyáltalán érdemi csajozási oktatások? Vagy ez csak egy illúzió volt eddig is?
"nem is beszélve az egykor dragon féle vip pua club nevű szektáról..."
A kommentedből látszik, hogy kb. semmit nem tudsz róluk, csak fikázni akartad őket féligazságokkal (gondolom, valami régi sérelem miatt, pl. nem vettek fel a fórumukra vagy kibsztak onnan).
ismertem tobb dragonos embert es mindegyik creepy volt, van aki csak kicsit es van aki önhibáján kivul de a legtobb az totalba creepy volt
pl amikor a gyerek a valoban csajozni tudo szinten puazo lakotarsara orrolt amiert az felhozott noket, o meg a dragon dedikalt energiasarkanyok ellenere sem
"eleve csak a hajógyárira vitte a bandát"
Nem igaz, leginkább Mori2-be jártak, ahol azért nem kell slusszkulcsot pörgetni a kokó mellé.
"filléres sárkány figurákat árult 10x-es áron"
Ez sem igaz, semmi hasonlóról nem hallottam senkitől.
"a szobában ki voltak téve a falra plakettek, hogy 10-15-20 telefonszámot szereztek meg"
Ez sem történt így meg, valóban voltak "legénybúcsú" jellegű kihívások, hogy ki szerez meg több telefonszámot egy este alatt, huszonévesen ez belefér még szerintem.
"ereklye gyanánt megvette a dragon görkorcsolyáját"
Nem ereklyének vette meg, hanem használni, mi ezzel a gond?
"valoban csajozni tudo szinten puazo lakotarsara orrolt amiert az felhozott noket"
Mert ilyen aztán sosem fordul elő nem PUA srácoknál, hogy irigylik a csajozni tudó haverjukat. :D
Az utóbbi időben nem tudom, hogy lenne kiemelkedő PUA mester. Illetve most már Life Coach mesterek vannak, akik minden területen képeznek, nem csak a csajozás témában. Tehát megtanítanak, hogy kell anyagilag sikeresnek lenni, hogyan kell gondolkodni a világról.
A PUA témában most már annyi oktatóvideo van a Youtubon, Instagrammon ami bármelyik fiatal csajozni tanuló férfi számára elérhető, hogy nem kell tanfolyamra menni.
nekem csak az a megdöbbentő hogy ez a mex deluxe féle grivácsi ádám vezette banda még midnig képes a piacon maradni, azért ekkora kezdeti előnye nem lehet valakinek (ugyanis ez a csávó hozta be 2006 környékén a puát magyarországra)
mostmár nettó olyan az egész ember mint valami lelkész, mert prédikál.
De ezek szerint amig xar is van, addig veréb is van, és midnig teltházasak az előadásai, miközben a cégbirodalma nagyon csekély üzleti eredményeket mutat fel papiron.
Mondjuk az elmúlt 10 év társadalmi változásai a malmára hajtották a vizet, mert a tinder és hasonlók hatására érezhetően nehezebb lett csajozni, és egy állóháborúvá vált az egész terep, mert a nők nagyon elzárkóztak, a férfiak meg nem mernek kezdeményezni, mert nagyon unfair az irányukba minden.
nem is beszélve például az egykor szentesipeti néven futó ürgéről aki a radaralatt nevű forumot csinálta. Ugye neki ilyen gerincterápiás vállalkozása van a kezdetektől fogva, a pua csak amolyan mellékes volt, de emlékszem nem sajnálta elszedni a 18 éves srác pénzét 3-adjára sem ugyanazért a tréningért.
Igaz be tudta csajoztatni a gyereket, bár csak pár évvel később, és egy duci csúnya csajjal, akivel a gyerek azóta is együtt van (10 év kb?)
Most meg arról papol, hogy milyen patkányok a "guruk" akik elszedik a pénzt hiszékeny emberektől túlárazott tréningek formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!