Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ilyet mondott, csak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyet mondott, csak nem akart megbantani?

Figyelt kérdés
Volt egy fiu akivel honapokig kavartam, megmondtam neki hogy vagy elkotelezodik mellettem vagy hagyjuk. Mar olyan volt a kapcsolat mintha egyutt lennenk... Az volt a reakcioja hogy en tokeletes lennek neki, de o most nem szeretne kotodni (viszonylag ertem mert sok szar kapcsolata volt), es nincsnek felem olyan mely erzesei, de ha par ev mulva ujra talalkoznank siman el tudna kepzelni... Vajon tenyleg igy gondolkodott rolam vagy csak nem akart megbantani?
2022. dec. 13. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mese.
2022. dec. 13. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pár év múlva? 😂 Egymás nevére sem fogtok emlékezni.
2022. dec. 13. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még élni akar es másokkal is kavarni
2022. dec. 13. 16:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem az a kerdesem hogy vajon tenyleg nem akar kotodni vagy csak tolem nem akart semmit
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem utóbbi.
 6/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Befejelném #1 mondatàt a habbal.

Mese habbal.

2022. dec. 13. 16:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, szépítette a dolgokat, hogy nem akar veled lenni. Jobbat érdemelsz
2022. dec. 13. 17:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!