Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi volt a legdurvább válasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább válasz amit kaptatok amikor elutasítottatok valakit?

Figyelt kérdés
Pl bepróbálkozik nállatok valaki, de nektek van párotok, vagy az illető nem jött be, hogy reagáltak az elutasításra?
2022. dec. 12. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

Eddig 1 ilyen alkalom volt.

Hihetetlenül aranyos volt utána a lány. Egy kiskutyát jutatott eszembe, aki már jóllakott, de kap egy csontot. Azt se tudta, hogy mihez kezdjen velem. Utána nagyon visszább vett és aranyosan rángatott mindenhova, hogy 2 centire se legyünk távol egymástól. Meg egész este csak beszélgettünk.

Ez volt az egyetlen eset, mikor úgy próbálkoztak nálam, hogy volt valakim.

2022. dec. 12. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó rbanc voltam. Ezt hosszasan, több sorosan részletezte, és ez még az enyhébb mondatok közé tartozott.

A fiú amúgy magát "jó fiúnak" tartotta, aki kész főnyeremény.

Ezen eset után szoktam inkább szép csendben lelépni. Szerencsére azóta van párom, már nem kell ilyeneknek kitenni magam.

2022. dec. 12. 18:22
 3/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Azt h amúgy is egy ronda p-csa vagyok úgyhogy örülhetnék h egyáltalán ő megkörnyékezett :D
2022. dec. 12. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azzal, hogy elutasítottad sértve lett a hülye kis egója.

És így próbált kompenzálni, de ezzel csak magát égette be.

Ronda pics@nak titulál, de azért kellettél volna? Jó nagy p_cs az ilyen.

2022. dec. 12. 19:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Az ilyenhez szerintem már nárcisztikus személyiségzavar is társul
2022. dec. 12. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én poénból mondtam a lekoptatás után a csajnak hogy "visszasírsz még!" és elröhögtem magam, ő is nevetett, egyébként később összejöttünk egy kis időre.
2022. dec. 12. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyszer utána írt egy hosszú, sértődött e-mailt a lány. Amikor olvastam, pontról pontra cáfoltam magamban a vádjait, de annyira nem érdekelt az egész, hogy visszaírjak neki.
2022. dec. 12. 23:50
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem inkább olyan volt hogy szakítottam az aktuális barátnőimmel, tiltottam is őket minden honnan, és amikor évekkel később valami miatt beszéltünk (nem kapcsolati dolgok miatt), akkor rögtön azzal kezdték hogy elkezdték sorolni a sértődöttségieket meg hogy mekkora szívtelen fasz voltam. Aztán amikor kiírták magukból megnyugodtak és folytathattuk a beszélgetést ahogyan amúgy is kellett volna ... :D qrvára nem érdekelt de persze megértő és sajnálkozó emojikat használtam hogy legyen nekik is gyereknap, mert mind1iktől akartam valamit egyiknek pl bankkártyáját használni mert nekem még nem volt külföldön neki meg igen, vagy csak egy szakítás miatt magam alatt voltam és kellett valaki aki a lelki szemetesem lehet stb :D Végülis igazuk van hogy egy szívtelen önző fasz vagyok de kit érdekel anyway?
2022. dec. 13. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:

online: "remélem, majd megrak téged 20 kankósf...ú kancigány"

offline: "válogatós k...a, mire vagy annyira magaddal"

2023. jan. 2. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!