Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres, diplomás nők, mit lépnétek egy ilyen baráti megkeresésre?
Nem tudom, hogy hová illene a kérdés, a szex, az ismerkedés, az üzlet,...vagy melyik rovatba.
Persze ez csak elméleti kérdés, a filmből!
Szóval egy pénzesebb körökben mozgó nő vagy.
És megkeres egy férfi barátod, ismerősöd, volt sulis társad.
Megkér, hogy mutasd be pár pénzesebb, magányos, elhanyagolt női ismerősödnek. Mint..."szolgáltatót". Persze jutalékot kapnál!
A pasi az a "jó pasi" kategória. De kell a lóvé.
#6 a 4-es vagyok. Inkább te láss "tágabban". A fogorvostól meg a nőgyógyásztól nem kapunk pénzt ha ajánljuk valakinek. Ha kedvezményt kapunk legközelebb, az még mindig nem emberkereskedelem ami mellett annyira kardoskodsz. Teljesen legálisan hirdethetnek is úgy az orvosok meg mindenféle szolgáltatók, éttermek, edzőtermek is hogy hozz még két embert és kedvezményt adunk. Ez nem bűncselekmény, viszont a prostitúció elősegítése és az ebből hasznot szerzés igen.
Komolyan, ennyi ésszel szabadlábon 🤦
Közel 50 éves, szakmailag és anyagilag sikeres nő vagyok, nem csak diplomával, de tudományos fokozattal is rendelkezem.
Először is, nem csak jogi, de etikai fenntartásaim vannak a prostitúcióval szemben, így nyilvánvalóan nem támogatnám, anyagi haszonszerzés céljából sem.
Másodszor - a feltételből is adódóan -, van pénzem, így villanyszámlányi összegek nem motiválnak. Nem tudom, mekkora részesedést terveznél leadni, vagy mennyire a luxusszegmensre koncentrálnál, de hacsak nem lennél rendkívül sikeres és drága, egy valóban jó anyagi helyzetben lévő nőnek valószínűleg nem is lenne versenyképes az összeg, amit kínálnál.
Harmadszor - és ez az üzleti modell szempontjából talán a legfontosabb -, még egyetlen nőismerősöm sem jelezte, hogy igénybe vett volna, vagy érdeklődne ilyen szolgáltatás iránt. Elég nyilvánvaló, hogy ha elkezdenék ilyesmit ajánlgatni, hamarosan nem lenne baráti társaságom, szakmai közegem. Ezt nyilvánvalóan eszemben sincs kockáztatni, ahogyan szerintem a hozzám hasonló helyzetű nők nagy többségének sem.
Ez nem a kérdéshez kapcsolódik DE sose értem miért kapcsolják a nők össze mindig a “sikeres+diploma” szót. Ha egy nőnek/férfinek nincs diplomája nem lehet sikeres szerintetek? Szóval ezek az emberek le van ak nézve mert nem diplomáztak és akkor csak gyári munkások lehetnek vagy mi a szösz?
Én sokkal több diploma nélküli embert ismerek SIKERES vállalkozóként mint SIKERES diplomásat…
Elmondom, hogy mi a gond az "üzleti terveddel".
- Sok nőnek ez ciki.
- A gazdag nők óvatosak, mert a legtöbbjük a férje pénzéből él, és félnek a lebukástól, vagy attól, hogy a nő, aki beajánl, az majd zsarolja őket.
- Akiket ismerek pénzesebb nőket, szeretővel, ők az edzővel, masszőrrel csinálják.
- Elmehetsz persze menőbb edzőtermekbe, kiállításokra, bemutatókra, bálokra, mert sok lány ilyen helyeken vadászik pénzes pasikra, de ott sokan a férjükkel vannak, és ha belefutsz a konkurenciában, az könnyen kicsinál, hiszen kicsi a piac.
- A férfiprostik jelentős része biszexuális fiú, és az ügyfelek jó része pasi.
Sok sikert! Ne írj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!