Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyári munkás proli nőnek elég olyan pasi aki csak 270 ezret keres?
Figyelt kérdés
Szóval egy 25 körüli szép, igényes karcsú nőnek elég lehet egy 30 as keveset kereső férfi?2022. dec. 11. 13:17
21/25 anonim válasza:
Nem teljesen tartozik ide, csak kérdezem. Amikor azt látom, hogy romokban a gazdaság és a kilátástalanság soha nem látott méreteket öltött a magyar családoknál, a nettó 270 tényleg kevésnek számít? Vagyis máshogy kérdezem. Ez tényleg kevés pénz egy jó életszínvonalhoz, viszont reális elvárás, hogy ennél többet keressen valaki? Csak mert én nem igazán azt látom, hogy a lakosság túlnyomó többségének 3-assal, de inkább 4-essel kezdődik a fizetése (már amiről én tudok), hanem valahol 180 és 250 közt lehet most a nettó medián. Aztán persze a GYK-n vagyunk, tudom-tudom, itt 25 centinél kezdődik az intim méret és 600 ezernél a havi nettó, de csak egy pillantra a valósághoz térjünk már vissza.
22/25 anonim válasza:
21
A 600 nettom se sok....270, meg egyenesen átlag alatti...
23/25 anonim válasza:
@22
Jajj neee, te vagy az, aki egyszer az én egyik kérdésem alatt egy egész napot képes volt rugózni, hogy a(z akkori) nettó 220 nem átlag, hanem jócskán átlagon aluli? Ezerből megismerni az írásképedet. :D A KSH csak akkor mérvadó, ha a te álláspontodat támogatja, ugye? Csak mert jelen esetben nagyon, NAGYON nem ezt mutatja a statisztika, még bruttóban sem.
24/25 anonim válasza:
Aki ilyen lenézően beszél arról a nőről, annak Bill Gates vagyona sem lenne elég.
25/25 anonim válasza:
KSH medián átlag 280, ami 300 körül lesz januártól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!