Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan hogy egy nő szinte csak a belső miatt jön össze egy pasival tehát a nő Fmfiatal 20 év körüli, vonzó csinos, a férfi 40 feletti elhízott, kopaszodó és hivatalnokként nagyon keveset keres?
Létezik.
Van egy fiatal csaj ismerősöm (kb. 23-24 éves lehet) aki egy kisgyerekes, kopasz, kövér, alacsony 40-es fazonnal jár. Azt nem tudom mennyit keres az ember, de nem hinném, hogy a pénze miatt van vele a csaj. Kb. 5-6 éve már biztosan egy párt alkotnak és jól megvannak láthatóan.
Nekem volt ilyen,sose ereztem meg igy,persze nem lett belole semmi komolyabb,mert nem hitte el,hogy tenyleg szerelmes vagyok bele. Nagyon hianyzik.
Nem tudom megmagyarazni, de soha sem ereztem okyat,mint,amikor vele voltam…
Engem az intelligenciaja, huvos visszafogottsaga es a humora fogott meg….olyan ertekrenddel birt,amivel elotte egyetlen ferfi sem rendelkezett. Regivagasu volt, akinek meg jelentett valamit az, hogy szeretlek, a kapcsolatot erteknek tekintette.
Nem erdekelte a penz, a kulsosegek, a hatalom….egy nagyon egyszeru ember volt,es az az egyszeruseg,ami csodalatos volt benne.
Szamomra kulonleges volt.
Kulsore nem volt az esetem, de olyan szemelyiseg volt,ami teljesen elvarazsolt es beleszerettem. Talan tenyleg ez az igaz szerelem….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!