Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 170 cm alatti lányok minek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm alatti lányok minek nyúljátok le a 190 cms pasikat?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy látok egy 190 cms férfit és Zsákos Friderikával sétál kézenfogva a megyéből?

Komolyan most jó ez nektek?

A magas férfiakat a magas nőknek találták ki!

2022. dec. 10. 20:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván jó, mert amúgy nem lennének együtt...
2022. dec. 10. 21:01
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem nyúlják le, de egyetlen magas nőnek sincs megtiltva, hogy vonzóbb legyen, mint a 170 cm alattiak. És akkor már ő is lesz a befutó, ilyen egyszerű ez.
2022. dec. 10. 21:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ami engem illet, 180 centi fölé nem szívesen megyek. 168 cm magas vagyok. Az más kérdés, hogy kőbe szeret bele az ember, mert az még nem magasságfüggő.
2022. dec. 10. 21:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sosem buktam kifejezetten a magas pasikra, mégis az lett a férjem, aki 197 cm. Nem gondolom, hogy mások elől vettem el, egymásnak kellettünk, ennyi.
2022. dec. 10. 21:09
 5/14 anonim ***** válasza:
25%

Sokszor hallani ezt, szinte elsőszámú igénye a nőknek, hogy a fiú magas legyen. Szóval ezt kár kerülgetni. Teljesen valid probléma amit a kérdező felvetett. Nekem is vannak ismerettségi körben tök normális, és nagyon dekoratív magasabb lányismerősök - régóta egyedül.

És hallottam konkrét ilyen elutasítást is már, hogy egy nő azért vetett véget a kapcsolatnak, mert a fiú alig volt magasabb.

Sok dolgon lehet változtatni, magasságon nem.

2022. dec. 10. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:
15%

Itt inkabb az a kerdes,hogy lehet hogy a normalis magassagu ferfiak olyan nokkel allnak le akik hozzajuk kepest akkora mint egy nagyra nott ovodas, meg szexelni se lehet egy kenyelmeset annyira le kell maszni ha megakarod csokolni a parod, kenyeztetni se tudod ugy mintha csak 10-15 centi lenne koztetek.

Szamomra inkabb szorakoztato mint hogy komolyan veheto legyen, nekem nem tud noies lenne egy rovid lab es hiaba ha van formaja,de amint egy normal magassagu no melle all, nincs csipoje es nem a hajjal egyutt valahogy kinezo csipore gondolok, hanem rendes szeles,noies csipore. Mindegy, kinek mi.

Ettol fuggetlenul annyi magas srac van,hogy nem hiszem hogy eltudnak oket kapkodni.

2022. dec. 10. 21:17
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
A magasság legtöbbször mellébeszélés/kifogás. Például nagyon sokszor hallani a "ha felveszek egy magassarkút, mi lesz?" érvet, közben az utcán a nok 95% -a az év 365 napjából egyszer sem látható magassarkúban. Ez kb a "de mi lesz ha piros hó esik" kategória, csak valamilyen berögződésből mondani kell valamit erre.
2022. dec. 10. 21:19
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Majd a magas férfi eldönti, kivel akar lenni.
2022. dec. 10. 21:32
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

Nem magassàg alapjàn vàlasztok pàrt.

Söt azt kell mondjam nekem elég lenne 175cm magas is. Mert így elég kényelmetlen néha, hogy 190 cm én meg 165cm. De mit tehetünk ez egy adottsàg.

2022. dec. 10. 21:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

8

Nem tök mindegy? Mindenki úgy válogat, ahogy akar és a hogy tud. Ez nem kifogás, ugyanis nem kell semmit megindokolni. Ergó semmilyen kifogás nem kell.

2022. dec. 10. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!