Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők és férfiak akiknek ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és férfiak akiknek ismerkedés soha nem volt probléma, nekik nagyon furák akiknek ez gond?

Figyelt kérdés

Vannak nők és férfiak akik tini koruktól kezdve könnyeddén alakítanak ki kapcsolatot, szinte úgy megy mint a levegővétel, szerelmesek lesznek, megházasodnak, de ha el is válnának, utána sem gond megismerni valakit, újra szerelembe esni és folytatni az életet.

De vannak akik gyakorlatilag tini koruktól kezdve majdnem hogy magányosan vagy max. rövid, szerencsétlen vagy futó kapcsolatokban élik le az életüket.

És ebben a külsőnek semmi szerepe nincsen.

2022. dec. 10. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az a fura bennük, hogy én kívülről látom, hol hoznak rossz döntéseket sorozatosan és miért alakult így az életük, ők meg teljesen más dolgokkal (ha egyáltalán) magyarázzák a sikertelenségük. Az ilyen embereknek a legnagyobb problémája, hogy teljesen tévúton járnak és nem akarják meghallani sem azoknak a véleményét, akikkel össze akarnának jönni, hiszen biztos hazudnak, sem azoknak a véleményét, akiknek nem volt ilyen problémájuk (vagy olyan hamar leküzdötték, hogy már nem is emlékeznek rá, mi volt velük).
2022. dec. 10. 13:59
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Olyan, mint a páromat nézni főzés közben. Tudom, hogy szar lesz, amit csinál, mert látom, mit csinál, de nem szólok neki, majd rájön magától. A különbség, hogy a párom rájön, ti meg nem.
2022. dec. 10. 14:00
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
#1, #2 Taníts mester!
2022. dec. 10. 14:04
 4/11 A kérdező kommentje:

# 1

rövid példát el tudsz mesélni?

2022. dec. 10. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Egyetértek az 1-essel és a 2-essel...

Szomorú látni, ahogy kudarcra ítélt tervekkel és attitűdökkel állnak hozzá a dologhoz. Csak hogy egy-egy példát említsek a 3-as válaszoló kedvéért.

- Adott egy szépecske lány, aki nem tud komoly kapcsolatot kialakítani, mást pedig nem akar. A probléma vele, hogy elijeszti a fiúkat - rögtön az első randin közli, hogy ő nagyon komolyban gondolkodik, szeretne találkozni a srác barátaival és családjával, gyereket akar stb.

A közhiedelemmel ellenétben a férfiaknak is szükségük van arra a bizonyos "násztáncra", és bár feltételezem, tök sokan vágynak komoly kapcsolatra vagy a jövőben valamikor gyerekre, azért nem az első randin akarnak olyat hallani, hogy "Jó apa lennél."

- Adott egy okés külsejű srác, aki nem tud becsajozni. Na vajon hol a hiba? Magas, ápolt, nem föltétlenül bredpitt, de helyes, amikor először odalépett hozzám az egyetemen, simán adtam vola esélyt a dolognak. Csakhogy beszélgetni kezdtünk, és valami olyan elmondhatatlan tudálékossággal kommunikált, hogy az egyszerre volt kínos és nevetséges. Minden hülyeséget túltárgyalt, olyan dolgat magyarázott, amik teljesen egyértelműek voltak, és nagyjából szóhoz sem jutottam. Egy nagy monológ volt az ismerkedős szövege. Mondanom sem kell, hogy nem lett a dolgoból semmi. Utána még néhányszor láttam, ahogy különböző csajok feszengve tekintgetnek a barátnőikre, amikor letámadta őket.

2022. dec. 10. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Nekem mindig az volt a problémám, hogy én nem "darab-darab" alapon néztem a nőket. Csak azzal tudtam elképzelni valamit akit már ismertem, tudtam kicsoda. Ekkorra pedig már "barátzóna" volt a részéről. Ha egy lepattintott, nem tudtam a mellette levőhöz is odamenni. Így évente 1-2 lehetőségem volt és hosszas szünetek két ismerkedés között. Én a "random odamegyek a tömegben" dolgot sosem éreztem. Mi alapján? Van 2 jó melle meg egész jó feneke? Ez másik milliónak is megvan :D
2022. dec. 10. 18:42
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

Igen, férfiként pontosan az alapján KEZDED az ismerkedést, hogy van számodra szép arca, csinos, és ahogy mondtad "van két jó melle".

Mi más alapján mennél oda bárkihez is? Sőt, igazából te is kb ez alapján választasz, mert tökmindegy, milyen szuper személyisége van, ha nem tetszik neked :D És ez nem baj, de felesleges magadat is becsapni, hogy "de én nem kinézetre megyek". Dehogynem, mivel mindenki arra megy :D

2022. dec. 11. 08:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7: Nem. Máskülönben hogy lenne már olyan, hogy neked mondjuk a sportos kék szemű nő az eseted és összejössz egy teltkarcsú barnával és életed legnagyobb szerelmét éled meg? Olyannal akihez amúgy oda sem mentél volna külső alapján, csak baráti körön keresztül összesodort a sors?! :) Bonyolult dolgok ezek.
2022. dec. 11. 10:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam férfiként mindig az volt a probléma, hogy nem tudtam egyből "szerelmes" lenni. Vagyis ha reálisabban és őszintébben akarom megfogalmazni, akkor szinte alig van nő, aki csupán a kinézetével ki tudná váltani belőlem azt a bizonyos "de jól néz ki, jó lenne szexelni vele, tehát megpróbálom megismerni" érzést. Nálam az, hogy tetszik külsőre, kevés. Most mondhatod azt, hogy a korom miatt, de 18-20 évesen is így voltam. Nekem kell az, hogy halljam a hangját, lássam a gesztusait, az esetleges reakcióit és ezután szokott jönni az az érzés, hogy "igen, na őt szeretném jobban megismerni, mert tetszik külsőre és természetre is". És ahogy a 8-as válaszoló is írta, külsőre teljesen eltérő nők tudják ezt belőlem kiváltani.
2022. dec. 11. 11:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Pl adott egy személy, aki fiatalkorától kezdve szűk baráti körben élte az életét. Soha nem barátkozott lányokkal mert nem volt népszerű, így nem igazán van szociális skill. Közben hosszú évekig elmerült a pc világában mert nem volt se bulizós se semmi.

Nah most mindent levetkőzve egy évtizedet elcseszve mit csináljon az ember? :D

Én úgy látom ha valaki fiatalkorában nem csinál hülyeségeket, bulizik, beszélget, ismerkedik random lányokkal az felnőttként bszhatja.

2022. dec. 11. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!