Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az red flag egy nőnél, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az red flag egy nőnél, ha túlságosan ad a különböző spirituális jóslatokra?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel ismerkedem. Az már az elején feltűnt, hogy közel állnak hozzá a különböző spirituális dolgok, jósnőhöz is jár például. Önmagában számomra szimpatikus, ha valaki ebben az anyagias világban még valami felsőbb erőben hisz, legyen az Isten, Buddha vagy bármi.

Tegnap viszont előállt egy szöveggel, amit valahonnan rólam kapott, "égi leolvasás" vagy ilyesmi a neve. Olyan hülyeségek voltak benne, mint hogy én tekintélyelvű vagyok, neki választania kell majd köztem meg a családja közt, és hogy alárendelném őt.

Nyilván leírta ezt neki valaki, akinek fizetett ezért, és most itt állok egy vadidegen ember random állításaival/vádjaival szemben, amire most rá kellene cáfoljak.

Ti folytatnátok innentől vele a dolgot? Amúgy érzelmes és szép nő, de ezt nagyon gáznak érzem.

2022. dec. 6. 17:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%

10.

Kicsit érdekes, hogy az ezotériát fikázod, de a jó vallás az rendben van. Kétkulacsos hozzáállás.

2022. dec. 6. 18:03
 12/22 anonim ***** válasza:
56%
Yup, egyetértek utolsó és én meg azt hoztam fel példának. 😁🤭😬👀
2022. dec. 6. 18:05
 13/22 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen spirituális, horoszkópos, minden féle nyűggel megáldott nőket engedd el. Beteg az agyuk. Én is futottam össze ilyennel már, első pár alkalommal csak pedzegette aztán minden áron (betegesen) tudnia kellett, hogy mi a horoszkópom. (Teljesen jól ment minden, rettenetesen jól érzetük magunkat egymással amúgy.) Aztán amikor megmondtam neki a horoszkópom lesápadt.. aztán sürgős dolga akadt és mennie kellett. Másnap reggel ír, hogy sajnos “horoszkópilag” nem illünk össze, de egyébként nagyon szerette volna ezt velem folytatni, de hát ez a fránya 2 csillagjegy nem passzol össze így tuti kapufa lenne a kapcsolat és inkább ne folytassuk. Kerestem egy a közelében lévő agyturkászt, leírtam az elérhetőségét és letiltottam.
2022. dec. 6. 18:11
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

"Az red flag egy nőnél, ha túlságosan ad a különböző spirituális jóslatokra?"

Nem csak nőnél, hanem mint embernél. Hülyékből és tanulatlan emberekből nem kérek.

2022. dec. 6. 18:13
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen mindegy mennyire érzelmes és szép, ha közben egy manipulálható, ostoba liba.
2022. dec. 6. 19:01
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Közölném vele hogy a látnokát kár pénzzel tömnie mert egy kontár szélhámos aki csak mindenféle kamu dumákat nyom amit éppen akkor szopott ki az ujjából. Ne aggódjon, nem kell választania közted és a családja között mert te ezennel szakítasz vele és nem lesz ilyen problémája. Meg neked sem lesz problémád így hogy nem kell egy agyhalott ezós nővel kínlódni, a baromságait hallgatni. Ez egy win-win helyzet, szóval mindeki happy.
2022. dec. 6. 19:05
 17/22 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyenektől fuss. Nálunk a szomszédasszony volt ilyen szélhámos ezos. Amikor tizenéves voltam (kb. 15) és konfliktusom volt anyámmal, akkor a bolond anyám ezzel a félőrült szélhámossal összebeszéltek, áthívott hogy beszélgessünk ebben nem is volt semmi különös mert gyerekkorom óta ismertem őket, néha áthívtak szülinapozni meg ilyenek. Utólag kiderült hogy ő ott leolvasta az aurámat és bemesélte anyámnak hogy azért viselkedek így mert ártó szellemek vannak rajtam. Anyám meg benyelte hogy engem megszállt valami.
2022. dec. 6. 19:18
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
Egyik barátnőm ajánlott egy jóst, amikor kapcsolati krízisben voltam. Le is döbbentem, mert amúgy racionálisnak ismertem és egy okos nő, ügyvéd a foglalkozása,de valahogy nem ezt vártam tőle. Nem is értettem miért ajánlja mert a gondjaimat tuti nem fogja megoldani, csak ablakon kidobott pénz.
2022. dec. 6. 19:23
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyukam megkerdezte a latot, h ki lopta el a fülbevalóját. Azt mondta, hogy én, es hogy eladtam pénzert. Hazugsag volt. Kb. ennyi erővel bárki lehet látó, ha meggyőzően tud beszélni.
2022. dec. 6. 19:35
 20/22 anonim ***** válasza:
57%

19.

Pont ez a titka, ugyanúgy hazudni kell, mint minden más munkakörben. Egy bankár pl. mennyit hazudik? Vagy egy politikus? Szinte állandóan.

Ahol nem kell hazudni, ott nincs is igazán pénz.

2022. dec. 6. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!