Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az red flag egy nőnél, ha túlságosan ad a különböző spirituális jóslatokra?
Van egy nő, akivel ismerkedem. Az már az elején feltűnt, hogy közel állnak hozzá a különböző spirituális dolgok, jósnőhöz is jár például. Önmagában számomra szimpatikus, ha valaki ebben az anyagias világban még valami felsőbb erőben hisz, legyen az Isten, Buddha vagy bármi.
Tegnap viszont előállt egy szöveggel, amit valahonnan rólam kapott, "égi leolvasás" vagy ilyesmi a neve. Olyan hülyeségek voltak benne, mint hogy én tekintélyelvű vagyok, neki választania kell majd köztem meg a családja közt, és hogy alárendelném őt.
Nyilván leírta ezt neki valaki, akinek fizetett ezért, és most itt állok egy vadidegen ember random állításaival/vádjaival szemben, amire most rá kellene cáfoljak.
Ti folytatnátok innentől vele a dolgot? Amúgy érzelmes és szép nő, de ezt nagyon gáznak érzem.
10.
Kicsit érdekes, hogy az ezotériát fikázod, de a jó vallás az rendben van. Kétkulacsos hozzáállás.
"Az red flag egy nőnél, ha túlságosan ad a különböző spirituális jóslatokra?"
Nem csak nőnél, hanem mint embernél. Hülyékből és tanulatlan emberekből nem kérek.
19.
Pont ez a titka, ugyanúgy hazudni kell, mint minden más munkakörben. Egy bankár pl. mennyit hazudik? Vagy egy politikus? Szinte állandóan.
Ahol nem kell hazudni, ott nincs is igazán pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!