Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még normális társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még normális társkereső oldalak?

Figyelt kérdés

A legtöbb helyen csak pucér, meg bikinis képeket raknak ki a csajok, az már átment szexpartner keresőbe. Vannak még normális oldalak/alkalmazások?

Ui.: A Tindert valamiért nem találom a google playben.

2022. dec. 4. 23:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És már kezdődik a szókiforgatás.
2022. dec. 5. 09:11
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem szókiforgatás, de nem szeretem ezt az általánosítást.

Én pl azért tettem fel szexi bikinis képet társkeresőre, mert amíg farmerben és pulóverben voltam, minden szerencsétlen éretlen 30+os mamahoteles magát f@szagyereknek tartó életképtelen betalált, mióta profi fotós által készített szexi képeim vannak fent, azóta az ilyenek zöme rám sem mer írni.

2022. dec. 5. 09:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem általánosítás, de bizonyítottan általános probléma.
2022. dec. 5. 09:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Dehogyisnem lehet :-).
2022. dec. 5. 16:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Én meg nem szeretem a nagyképűséget és a lenézést. Sajnálom ha fáj az igazság.

Nem mernek írni, mert mind egyformák vagytok. Elutasítóak, nagyképűek, bunkók. Önbizalomromboló az a viselkedés amit sok csaj megenged magának a férfiakkal szemben. Az embernek egy idő után elege van a bikinis magamutogató flegma csajokból. A normális értékrendekkel rendelkező férfi le van nézve, el van küldve melegebb éghajlatra, nem vagy az esetem, nem téged kereslek dumával, holott külsőleg belsőleg rendben van, ugyanolyan átlagember mint ti. És ennek semmi köze ahhoz hogy mamahoteles vagy sem. Addig örülj amíg a szüleidre számíthatsz.

2022. dec. 5. 19:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Egy normális értékrenddel rendelkező férfi nem picsog, rinyál ennyit mint te… látod ez a baj, hogy max férfi testbe tárt kisfiú vagy, aki csak picsog össze vissza… ne csodálkozz ha elküldenek a fenébe:D

Ha férfi akarsz lenni, felejtsd el ezt a nyafogást!

2022. dec. 5. 19:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Elismerésem. Most bizonyítottad be hogy szavahihetetlen vagy. Na ebből a szemétségből van elege sok férfinak. Komolyodj meg és nézz néha tükörbe. Fel kéne már nőni kiscsaj. Én itt be is fejeztem a veled való vitát, nem vagy te olyan nő akit bárkinek is érdemes lenne megismerni, kapcsolatban lenni meg valódi kín lenne. Sok szerencsét. :)
2022. dec. 5. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!