Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn a pasik miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn a pasik miért nem kapnak 1 levelet sem?

Figyelt kérdés
mig a csajok napi több százat
2022. dec. 1. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mert nem én írok nekik, hanem ők rám
2022. dec. 1. 16:45
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon jól van ez így (hogy férfi vagyok). F.szomnak lenne kedve szexéhes csávók által írt levelek százait törölgetni naponta. Férfiból sincs több normális, mint nőből, erről meg vagyok győződve.
2022. dec. 1. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Mert a pasik nem válaszolnak és nem is a mi dolgunk a kezdeményezés. A pasik 99%-a nem szereti, ha a nő kezdeményezik.
2022. dec. 1. 16:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Nők is csak azert kapnak 1000 levelet mert 990 abbol szeretőt kereső foglalt vag, csak szexre megy.

Normalis valobarskereső férfi a ferfiak 10%-a csak.

A nők kozt meg sok pr.sti van fent és pár normalis tarskereső nö. Házasat alig látni, aki ingyenszexre hajtana vagy olyanokat akik, csak ingyenszexre.

Azaz a ferfiak 10%-a egyezik csak meg a női letszámmal.

2022. dec. 1. 17:52
 15/17 anonim ***** válasza:
*normalis, valoban tarskereso ferfi alig van.
2022. dec. 1. 17:52
 16/17 anonim ***** válasza:
61%

Én nőként regisztráltam, tök jól elbeszélgetek a pasikkal! Szegények mindig meg is jegyzik hogy sose találkoztak még ilyen normális nővel! 😂

Végül is, visszaadom nekik a reményt! Némelyiket sajnálom is, rendesek, a többségüknek sosem lesz párkapcsolata.

2022. dec. 1. 18:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16. ....és nem is fognak :D hiszen végül mindegyiket dobod, mert "csak beszélgetni vagy ott", igaz? :)))

Egy társkeresőn... De jó...

(Értelek, csak ez így olyan kínos leírva)

2022. dec. 2. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!