Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barmi trukk, hogy belem szeressen egy baratom?

Figyelt kérdés
Fel eve nagyon kozeli baratok vagyunk. Reszemrol kezd kialalkulni valami az iranyaba. Azt tudom hogy en is nagyon fontos vagyok neki es szexualisan vonzodik hozzam. Sosem volt koztunk semmi, mert en se meg o se szeretne ha ez tonkre vagna a baratsagunk. Tudom hogy o jelenleg nem vagyik kapcsolatra.... Szerintetek mit tehenek?
2022. nov. 28. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

"Azt tudom hogy en is nagyon fontos vagyok neki es szexualisan vonzodik hozzám"

"Tudom hogy o jelenleg nem vagyik kapcsolatra..."

1) Barátság extrákkal.

2)Elfelejted, mert ha már érzéseket taplalsz felé akkor csak magadat teszed ki a fajdalomnak.

2022. nov. 28. 21:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Na igen a baratsag extrak kapcsolat az amibe mar volt reszem es ugy ert veget hogy en szerelmes lettem a srac meg nem... Szoval abba soha tobbe nem szallok bele
2022. nov. 28. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a második lehetőség a helyes. Mert kijelentette, hogy neki kapcsolat nem fér bele jelenleg.

Kezdhetnéd azzal, hogy kevesebbet logsz vele...

2022. nov. 28. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Szerelemre nincs trukk. Viszont megprobalhatod jobban elmelyetni a kapcsolatotokat es nem szexualisan ertem. Romantikusabb programok

..

2022. nov. 28. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Romantikusabb programok? Hogy a pasi megmondja neki, hogy nincs esélye?

Azt mondta, hogy a barátságot nem akarja tönkretenni, vagy azért mert fél, hogy az lesz a vége, vagy azért mert nem akarja megbantani a kérdezőt.

Erre taktikazon? Mi értelme utolsó?

Kérdező hidd el, ha kellesz neki, akkor nem fogja kibirni, hogy ne kezdemenyezzen maga, de azt úgy nem lehet, hogy "álrandira" hívod, mert atvagod és azért, mert rajon.

És akkor ciki lesz nagyon az biztos.

Milyen mélyebb kapcsolat kell még ha már barátok vagytok? Úgy lenne mélyebb ha lepnetek egy szintet, de azt úgy nem lehet, hogy jatszmazol.

Akkor inkább őszintén mondd el az érzéseid felé.

2022. nov. 28. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
15%
Hivd fel magadhoz egy esti horrorfilmezesre es majd jol dorgold hozza a popodat. ( Vegyel ovszert is, ha veletlen nem ertene meg a dolgokat )
2022. nov. 29. 06:09
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
6. Xdd
2022. nov. 29. 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Hüpp hüpp hüpp, barba trükk. :D
2022. dec. 2. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondja valaki neked, hogy nem akar kapcsolatot, azt mindig értsd magadra:Veled nem akar kapcsolatot.
2022. dec. 3. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!