Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nőként a netes ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nőként a netes ismerkedés?

Figyelt kérdés
Nyitottak erre vagy a sok csalódás miatt inkább nem fáradoznak?
2022. nov. 28. 15:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem vagyok fent jó 6 éve. Anno volt sok normális emberke. Aztán elkezdődött a dick-pickek kora. Aki szimpi elsőre, az is pár mondat után már kezdi a szexuális utalásokat, kétértelmű mondatokat. Egyáltalán nem vagyok prűd, de így látatlanban fél óra után ne maaaar.

Másik a hősszerelmes. Aki úgy veszi tali nélkül, hogy rögtön "járunk", éjjel-nappal ír, féltékeny ha barátnőkkel találkozom, vagy ha pár percen belül nem válaszolok. Ha kiszúrja, hogy aktív vagyok, köteles vagyok vele aktívan beszélgetni éjszakába nyúlóan. Volt aki azon durcizott, hogy nem válaszolgatok vezetés közben max a piros lámpánál. Ha visszautasítom akkor összeomlik, hogy miért teszem ezt vele mikor olyan jól megvoltunk? (Pár nap chat után tali nélkül), vagy kvaanyázik, fenyeget, ál-profilokról próbálkozik.

Kiégtem ettől, soha többet. Van párom, de ha nem lenne se lenne már ehhez türelmem. 33N

2022. nov. 28. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
10 Ja értem, máshogy nem került neked pasi csak ha eljátszottad a te nemvagyolyan mint a többi nő utolsó mentsvár kártyádat. Panaszkodnak neked pasik és még adod alájuk a lovat, mert nyilván az összes többi nő hülye, csak te nem, nehogy otthagyjon téged mert nincs másik mind hülye :) Rafkós csak elég béna.
2022. nov. 28. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
1w# több mint beteg gondolatok csak kb egyik része sem stimmel a gondolatmenetednek 😂 Persze neked aztán egy nő se jut igy de ne is csodálkozzunk :-D
2022. nov. 28. 17:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

11-es,

Nekem is volt ilyen régebben.

25 hívás egy nap a telefonomra ugyanarról a számról...

Álprofilok

Fenyegetőzés

Kioktatás hegyek

Fotók végeláthatatlan kérése, könyörgése, ha nem adtam vagy valamire nem válaszoltam még több kioktatás, fenyegetés

Utána nem a saját nevemmel írtam és nem adtam ki semmit magamról. Néhányan megsértődtek de legalább nem tudtak lenyomozni. Végül a páromat úgy ismertem meg hogy nem volt fotója és álnévvel volt :) Sima vakrandi.

2022. nov. 28. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Társkeresőn ismertem meg a páromat. Sok "békán" át kellett menni, de a reményt sose adtam fel. Mindig nyitottan álltam a dolgokhoz és elengedtem azt, hogy na ebből a randiból mindenképp kell hogy legyen valami. Nem kell, ha csak egy randi volt belőle, akkor annyi, ha kettő akkor kettő, ha egy óra egy ha fél nap fél stb.

Lazán kell kezelni és nyitottan őszintén, hogy mit szeretne az ember, és szerintem nagy elvárások nélkül. A legjobb kapcsolatok (szerelmi mellett a barátit is ideértve) akkor születnek ha nem várja és nem görcsöl rá az ember

2022. nov. 29. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!