Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megeri varni vagy naiv azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeri varni vagy naiv azt hinni hogy majd belem szeret?

Figyelt kérdés
Junius ota kavarunk. Sok idot toltunk egyutt, olyan az egesz mintha egyutt lennenk, azzal a kulonbseggel hogy o mas lanyokkal irogat. Mindketten ugy mentunk bele hogy nem szeretnenk kapcsolatot. Megkerdeztem tole, hogy ez most mi es azt mondta hogy o nagyon kedvel engem es ha akarna kapcsolatot el birna velem kepzelni, mert minden megvan bennem amire vagyik egy noben. De jelenleg nem keres kapcsolatot es ha én meg igen akkor inkabb engedjuk el egymast. En nem tudom hogy erdemese varni talan belem szeret vagy inkabb elengedni es keresni mast....
2022. nov. 28. 08:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bár lehet könnyű mondani de én elengedném. Leginkább azért mert ha mégse szeret beléd, akkor ez óriási csalódás lesz számodra.
2022. nov. 28. 08:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Fél év már bőven elég lett volna számára, hogy beléd szeressen.

Ez neki így baromi kényelmes, nem akar komolyat, meg is mondta.

Ha ez neked megalázó és kevés, állj odébb.

2022. nov. 28. 08:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmet nem érdekli, hogy az ember épp szeretne-e kapcsolatot. Nem fog belédszeretni, ha eddig se történt meg, márpedig nem történt meg.
2022. nov. 28. 09:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak írogat...
2022. nov. 28. 09:29
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem csettintesre megy .. beszel ossze vissza a krapek.
2022. nov. 28. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem beszél össze vissza a krapek, őszintén elmondta, hogy jó lennél, de nem szerelmes beléd, hiába vagy jó számára.

Merthogy a szerelem nem gombnyomásra alakul ki.

Ső azt is mondta, hogy ha neked így nem felel meg akkor búcsúzzatok el és azt is kellene tenned.

2022. nov. 28. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

o nagyon kedvel engem es ha akarna kapcsolatot el birna velem kepzelni, mert minden megvan bennem amire vagyik egy noben

Mégis mit mondana, ha nem akar megbántani? Hogy jól megvagytok, de állandóra nem kellesz, mert... és ide képzelj valami negatívat, amitől megsértődnél/megbántódnál? Kár az idődet pazarolnod rá, meg a szívedet fájdítani.

2022. nov. 28. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
#5 te valami fogyatekos vagy? Itt a kerdezo az idiota mert vilagosan meg lett neki mondva hogy a masik fel nem akar semmit, o beleegyezett es most meg ugy csinal mintha nem lenne agyilag zokni hogy megis arra var aminek az ellenkezoje lett letargyalva …
2022. nov. 28. 11:43
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem volt olyan, hogy volt egy csaj aki csak atjart hozzam szexre, engem csak ez erdekelt minden mas vele kapcsolatban hidegen hagyott, aztan ahogy haladtam elore az eletben valami megvaltozott bennem es maskepp neztem ra, es rendes kapcsolat lett belole szeretettel.

Na de azert itt eltelt par ev, es nem jartunk ossze par evig. Es nem is lett tul jo vege mert ahogy engedtem a gyeplon o kezdte atvenni az iranyitast es tiszta feltekeny idiota lett belole, ami mar az idegeimre ment es inkabb szakitottam … pedig amikor osszejarosok voltunk felenk csendes papucs volt, de ahogy megkapta amit akart (rendes kapcsolatot) husss dr jekyll es mr hyde

2022. nov. 28. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Amúgy ezért nem kell szexkapcsolatba belemenni, mert a legtöbb nő előbb utóbb érezni kezd valamit, míg a férfiaknak oly mindegy.

Az is milyen óriási butaság már, hogy azt írtad 'írogat másokkal' komolyan mondom nagyon naiv vagy.

A szexpartnered nem csak csetel, like-ol, hanem akivel szimpatizalnak azokkal le fexik ugyanúgy, mint veled!!!

Elmondta őszintén az elején, hogy csak szex, aztán most is, hogy másra nem vagy jó.

Te meg azt hiszed, hogy van esélyed többre?

NINCS ÉS NEM IS LESZ (SOHA)!

Na most elhiszed, vagy ugyanúgy folytatod, mint eddig, hiszen arra vársz hátha beléd esik.

De nem fog, mert látja, hogy önbecsülésed nulla és egy kapcsolatban nagyon kevés pasi fog veled babrálni, foglalkozni meg pátyolgatni...

2022. nov. 28. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!