Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érzem magam jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzem magam jól egyedül?

Figyelt kérdés

Igazából őszinte leszek nagyon szomorú és elkeseredett vagyok évek óta. Gimiben nem ismerkedtem,gondoltam oh majd egyetemen úgyis lesz rá alkalmam. Hát egyetem sem lett,így alkalmam sem, miután elálltam dolgozni. És olyan rohadt gyorsan elteltek évek,hogy fel sem fogom. Vannak haverok ,bulik események de soha egy pozitív jelzés vagy vélemény nem érkezett nőktől. Pedig engem nemigen látták soha részegen vagy hasonló mert aligha iszok, csak mértékkel mindig. Dolgos normális komoly srác voltam mindig is,tele tervekkel. Divat is mindig előtérben volt öltözködés jó illat stb stb. Egyedül a testalkatom maradt vissza kb 15 éves koromban megállt minden férfiasodás, ugyanolyan vékony és kinézetű vagyok mint akkor 9.-ikben. Ez zavar nagyon de nem tudok változtatni rajta. Állandóan azt lesem ki tart csúnyának vajon mit gondolhatnak rólam az emberek, miért vagyok ilyen szerencsétlen rossz külsejű? És eljutottam odáig hogy elkeserít hogy senkit nem szerethetek, senki nincs aki idebújik vagy egyáltalán haza vár egyebek. Otthon lakom még szülőkkel de egymagam nem mernék belevágni albérletbe. Plusz értelmetlen is tök egyedül lennék ott is. Hogy lehetne ezeken felül kerekedni, önbizalmat szerezni és vajon csak én látom ilyen reménytelennek a helyzetet hogy úgysem lesz senki, ezáltal minden lehetőséget egyből elrontok társaságban vagy bárhol ahol lehet lenne alkalmam bármire is?

Volt aki azt mondta bebeszélem magamnak és azt vetitem ki másoknak hogy direkt kerülöm őket vagy a szituációkat. Közben meg mit meg nem adnék ha végre én is boldog lehetnék... Csak ne kéne tenni érte egy percet sem...

2022. nov. 27. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Csak ne kéne tenni érte egy percet sem..." = lehet ezért nincs.

Lehet negatívan állsz hozzá és mint mondták inkább kerulod őket.

Mondjuk a testeddel kezdhetsz valamit, sport, ami izmokra tesz szert és főleg ne görcsölj rá, vedd lazán, ami lesz lesz címszóval.

Mert ha állandóan negatív gondolatok járnak a fejedben az emberek/nők észreveszik, hogy kétségbeesett vagy és ez gondolom mindenkit taszít.

Mást nem tudok írni, hozzáállasodon sok múlik, ennyit tudok.

2022. nov. 27. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Felig meddig off. A vékony nehezen változik a test dolog engem is érintett, de ez simán lehet csak attól is hogy nincs normális fizikai inger neki. Pizza chips hambi egyebektől egy deka súly sem jött rám felesleg. Elejen itthon egy fekpaddal, egy pár egy és egy kétkezes súllyal elkezdtem edzeni ,később meg nagyobb ön bizalommal már.teremben edzeni. Nah kb 20 kilóval is nehezebb lettem azota, igaz ez sok év alatt jött össze. Edzés mellett szenhidrat és fehérje dús kajával lehet nőni. De semmi komoly fizikai ingerrel, zsíros xar kajákkal, hiába kalória dusak, nálam nem igen hoztak hízás, kb csak atment rajtam. Szoval azert itt van pár dolog amin lehetne változtatni
2022. nov. 27. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Sőt mivel anno gebe voltam így elég keskeny derekkal indultam ami minimalisan vastagodott csak. De miután a vállam, mellkasom, lábamra el kezdett feljonni a tömeg, a vékonyabb derekam miatt ez meg látványosabb volt, simán neztek nehezebbnek optikailag mint ami voltam. Ezt biztataskepp írom csak, persze kesereghetsz akar tovább is felolem, igazából a te dolgod
2022. nov. 27. 19:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Fizikai aktív munkát végzem,nagyrészt kerékpárral. Sajnos nagyon rendszertelenül eszek, ezen próbálok változtatni. Kondiba többször elkezdtünk járni többen haverok de a kitartás hiánya miatt mindig abbamaradt
2022. nov. 27. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor nem kell csodálkozni, vszinu kalória deficitben vagy

.

2022. nov. 27. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!