Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, ronda, incel férfiak! Szoktatok azon gondolkodni, hogy hogyan osztja az élet a lapokat és miért kell nélkülöznötök a nők intim társaságát? Akár egy életen át?
Aha...
Tehát a bulizáshoz jó arcberendezés kell, nem barátok.
A füvezéshez jó arcberendezés kell, nem kapcsolat és párezer forint meg eg ybiztonságos közeg.
Bandázáshoz szintén jó arcberendezés kell, nem barátok:D
A ógáshoz jó arcberendezés kell, nem pedig az, hogy kibújj a kötelesség alól.
És a jó arcberendezésűek már nem is dolgoznak, se nem videójátékoznak.
Aham, értem.
Az ilyen megszólalások mutatnak rá a legjobban, hogy olyan szinten sztereotipiákban gondolkodsz, mintha csak amerikai filmekből ismernéd a világot.
21! Attól, hogy bulizol, füvezel, bandázol meg "ógás" -ez nem tudom mi- mi még nem leszel jóképű, ez van, fogadd el, hiába is erőlködsz.
Egyébként a vicc az, hogy pont te írsz úgy mintha csak filmekből ismernéd a világot.
ui. én nem az a válaszoló vagyok, akivel itt eddig írtál
22, benézted amit írtam. Pont, hogy azt írtam, hogy azok a dolgok nem az arcberendezésen múlnak. Oké, ki kellett volna tennem a szarkazmusjelzőt, de a 20. válasza után gondoltam egyértelmű.
Ugyanis 20. ezt írta:
"Mindenhol ugyanaz a forgatókönyv, a jó arcberendezésűek buliznak, csajoznak, füveznek, bandáznak, lógnak, szexelnek, a rosszak tepernek, dolgoznak, vagy videojátékoznak."
Mintha ezek az arcformán múlnának...
25
Hát láthatóan jól érzik magukat akkor biztosan sikeresek. A sikert nem csak diplomában meg pénzben lehet mérni. Hanem jó közérzetben, elégedettségben stb.
A tanulás, siker, pénz az az esetek többségében, úgy látom én, pusztán pótcselekvés.
A jóképűeknek nincs rá szükségük, anélkül is vannak barátaik, nőik és életük.
27
Persze, nyomhatod egyedül a szobádban, ezt senki sem vitatja.
De bandában füvezéshez igenis a külső a beugró, ahogy rengeteg más szociális, csoportos tevékenységhez is.
28
Nem én te lüke :D
Az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!