Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hisztek a "majd rádtalál a szerelem " mondásban?

Figyelt kérdés

Húszas éveim kellős közepén itt állok barátnő nélkül. Tény, nagyon szeretnék kapcsolatot és ilyen tervekkel próbálok ismerkedni több kevesebb sikerrel. Nem vesznek észre a lányok hiába öltözködöm viszonylag divatosan, kedves tisztelettudó vagyok mindenkivel. Igaz nagy baráti társaság nincs, és a hobbim szabadidős tevékenységeim sem valami csapathoz vagy közösséghez köthető. Edzőterem és haverokkal iszogatás néha bulizás és a társas dolgok kifújtak. Dolgozom de a kollektíva férfiakat ölel fel többnyire. Ismerőseim rokonaim azt mondják hogy ne görcsöljek rá és jön magától amikor jönnie kell. Én ezt próbálom elfogadni, de tudat alatt állandóan ott van bennem hogy mi van ha kifutok az időből és 30 éves körül leszek ? Pluszban jön a karácsony hétvégék bármi és eszembe jut hogy de jó lenne valakihez hazamenni, vagy valakit hazavárni, filmezgetni stb . Egyáltalán nem érzem jól magam egyedül, és ez lehet kihat a hangulatomra is általában . Mit tudok tenni a reménytelen várakozáson kívül?

25F

2022. nov. 23. 17:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

A szerelem nem rátalál valakire, hanem idővel kialakul két ember között.

A hirtelen szerelemérzet az más, nem valós.

2022. nov. 23. 17:54
 2/19 anonim ***** válasza:
71%

A kijelentés elég nagy hülyeség, abból kiindulva hogy a nőknek lehet passzív módon ülni és várni a kezdeményező férfiakat, de a férfiak nem tehetik meg mert a nők maximum a nagyon jó pasikat környékezik meg.

A ronda nők sem tehetik meg mert öreg macskás nénik lesznek.

2022. nov. 23. 17:59
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Köszönjük #1-es csak nem ezt kérdezte.

Semennyire. Nekem is ezt mondogatták a te korodban és történetesen nem alakult semmi értelmes 30 éves koromig.

Ha nincsenek a köreidben nők akkor elég véletlenszerű a dolog. Se a szűk körben, se a tágabban semmi kapcsolatba nem kerülök lányokkal/nőkkel ezért én is hasonlóan voltam/vagyok. De ha rendesen elfoglalod magad akkor nincs időd ezzel foglalkozni és görcsölni rajta. Idővel elmúlik a görcsölés ha találsz valami király hobbit ami tök jól eltereli a figyelmed erről és idővel le is szrod. De komolyan. Amiket írtál nem hiszem, hogy többet kellene “fáradozni” az ügyért.

2022. nov. 23. 18:03
 4/19 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Semennyire. Semmi garancia nincsen arra, hogy mindenki talál magának párt, pláne arra, hogy olyan párt talál majd, akivel kölcsönös tiszteletben és szeretetben egészséges körülmények között hosszú távon együtt tudnak élni.

Ehhez óriási szerencse kell, önismeret, önmagunk szeretete és teljes elfogadsa, a másik iránti tisztelet, meg egy csomó munka.

Perszepersze, egyedül lenni nehéz, hát mgég milyen nehéz egy életet mással megosztani. Na, az a nehéz.

Ez a "mindenkinek van egy párja" egy romantikus baromság amit azért etetnek az emberrel, hogy belekényszerítse az embert a szr partner mellett való megalkuvásba és termelje a pénzt az esküvőiparba, majd vállaljon minél több gyereket és ezáltal legyen része élete végéig a fogyasztói társadalomnak.

Abban hiszek, hogy sokszor a legváratlanabb élethelyzetekben találkozunk valakivel, aki aztán a árunk lesz, erre nagyon sok példa van, de nem garancia semmire se.

2022. nov. 23. 18:10
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddig. Igazából magammal semennyire nem vagyok elégedett se külsőleg se belsőleg. Önbizalomhiány, és a többi mind megvan, lebecsülöm magam nem szeretek magamról beszélni igazából senki előtt elkerülvén a magyarázkodást
2022. nov. 23. 18:20
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem hiszek benne mar egy jo ideje
2022. nov. 23. 18:24
 7/19 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező az önbizalomhianyodon kellene dolgoznod, ami tudom nagyon nehéz feladat, de nem lehetetlen a pozitív végeredmény.

Én pl úgy kezdenem, hogy mivel szeretek idegen nyelveket tanulni akkor az lenne egy cél. Próbálj te is ilyesmit. Aztán ott vannak különböző fórumok, chat oldalak, ahol gyakorolhatsz, javithatsz a beszelokeden, a stilusodon és persze jobb esetben jó chatpartnert találsz, aki feldobja a napjaid.

Ha ezek megvannak akkor ha valami nem tetszik a kulsodon, mittomen a hajad akkor menj fodrászhoz, vagy ha sovány/kövér vagy akkor egészségesebben kajálj.

Mindkettő részen, belső és külső javitasz és jobban fogod magad érezni a borodben, ergo önbizalmad nő és máshogy fogsz gondolkodni, hozzá állni a dolgokhoz.

De te neked kell akarni és tenni érte!

A szerelmet nem lehet kieroszakolni az csak jön, minél jobban akarod annál inkább késik, ismerkedj, barátkozz, szórakozz.

Ennek most van itt az ideje, még csak 25 éves vagy, kár elsietni, nem maradsz le semmiről, ne aggódj! (:

2022. nov. 23. 20:24
 8/19 anonim ***** válasza:
71%
Ha megfelelő vagy kiválasztanak. Ha nem akkor idős korodig is várhatsz se lesz semmiben részed.
2022. nov. 23. 20:27
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Ez a szép emberek dumája, mert nekik mindig vannak lehetőségeik.
2022. nov. 23. 21:24
 10/19 anonim ***** válasza:
82%

Én hiszek benne, viszont ki kell egészíteni ezt a mondatot így: "majd rádtalál a szerelem, ha kellően jól nézel ki...és nő vagy".

Férfiként esélytelen, hatalmas mázli kell hozzá és tényleg extrém jóképűnek (és/vagy szerencsésnek is) kell lenned, hogy a nők kezdeményezzenek nálad.

De ha még így is lesz, akkor sem biztos, hogy jól jársz és lesz belőle párkapcsolatod.

2022. nov. 24. 08:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!