Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amig nem volt, vagyha egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amig nem volt, vagyha egyedül vagy miért nem találtál miért nem találsz társat? Ha feltesszük azt hogy nem benned van a hiba. Nem vagy ronda, stb

Figyelt kérdés

Tegyük fel átlagos vagy feletti vagy. Szocializált is nem otthon ülsz van életed is.

Szeretnéd ha lenne párod. De nem találsz az előző után.

Mik lehetnek az okai

2022. nov. 21. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Téves önismeret.
2022. nov. 21. 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:

túl válogatós vagyok

vagy épp olyan nők érdeklődnek irántam, akiknek csak szexre kellek, mert házasok, én meg családot is szeretnék...

Nem egyszerű. De tolni kell, harcolni, küzdeni, kitartani!

f

2022. nov. 21. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tesszük fel, hogy nem bennem van a hiba, mert bennem van. Van annyi önismeretem, hogy meg tudjam mondani, hogy egy ilyen ember, mint én ne kelljen egy olyan nőnek, mint amire vágynék. Ez pedig csak szimpla realista kép, mindenféle depresszió nélkül. Számtalan defektem van, vagy legalábbis olyan amit sokan annak tarthatnak és egy valóban intelligens jóravaló nő nem érdemel meg ilyeneket, mikor találhat sokkal jobbat.

Ezek a másodlagos okok, az elsődleges viszont talán az, hogy ki vagyok égve és nem hiszem, hogy fel tudnék építeni egy kapcsolatot. Legalábbis, ha fel is tudnék akkor sok türelem kellene hozzá a másik fél részéről és ez semmi esetre sem lesz meg, ha az itteni válaszokat nézem.

2022. nov. 21. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

21 évesen lett először barátnőm, előtte azért nem volt egészen odáig, mert egyszerűen nem kezdeményeztem senkinél, aki minimális érdeklődést is mutatott irántam azt meg elüldöztem magam mellől, egyszerűen nem bírtam elképzelni, hogy bárki is akarhat valamit tőlem.

Nem is nagyon ismerkedtem és egy idő után nem is érdekeltem már a nőket. Voltak barátaim, haverok, ismerősök, nem kizárólag otthon ültem, eljártam koncertekre, kocsmázni, fesztiválozni mégsem volt soha, hogy összejött volna bármi is.

Elkerültem egyetemre Bp-re ott sem érdekeltem senkit. Volt pár csaj akivel egészen jó kapcsolatban voltam, de egyiket sem érdekeltem szexuálisan, vagy csak túl béna voltam ahhoz, hogy normálisan közeledjek feléjük vagy bárki felé.

Nekem 99%-ban a szociális fóbiáim, a saját magamba vetett nulla hit és bizalom, az ,hogy nem voltam nagydumás, nem tudtam csak úgy a "semmiről" pofázni, főleg nem idegenekkel. Eléggé visszahúzódó és magának való ember voltam, függetlenül attól, hogy tényleg volt szociális életem.

Illetve szerencsém sem nagyon volt, rosszkor találkoztam olyan emberekkel akikről később kiderült, hogy amúgy lehetett volna velük valami.

Pl. egész gimis koromban baromira tetszett az egyik osztálytárs csaj, de soha nem mertem felé nyitni, mivel abszolút nem egy "társaságban mozogtunk", szóval szinte smmi közös kapcsolódási pont nem volt. Kb. 10 évvel utána tudtam meg egy haveormtól (aki szintén osztálytársam volt), hogy amúgy én is bejöttem a csajnak.

Azt hiszem leginkább szüleim túl szigorú nevelése és az vezetett idáig, hogy semmi nem volt jó nekik, semmit nem lehetett velük megbeszélni, csak lecseszést kaptam mindenért, és tényleg bármit is akarta mcsinálni mindenre engedély kellett tőlük. Aztán érdekes módon 15-16 évesen meg mintha teljesen elengedték volna a kezem, már szinte semennyire nem érdekelte őket mi van velem, hagytak boldogulni a magam módján.

Nehéz ezeket leírni, hogy érthető legyen, mert nekem is évekig tarott mire összeraktam, hogy mi miért történt.

2022. nov. 21. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Legutóbb két évig voltam szingli. Az utolsó exem megcsalt, elég csúnya vége lett a dolognak. Egy ideig nem akartam kapcsolatot, mert tudtam, hogy csak rosszul sülhet el, először össze kell szednem magam, nem akartam tönkretenni egy srácot sem azzal, hogy még nem vagyok túl a sérelmeken és azt feltételezem, hogy ő is megcsal. Kicsit több, mint egy év múlva múlt ez el. Aztán megismertem egy srácot, nagyon elhittemy hogy ő különleges és megtaláltam a tökéletest, de ő is csak átvert. Nem jártunk, még csak ismerkedtünk. Ezen viszonylag hamar túlléptem. Olyan 2 hónappal ezután ismertem meg a barátomat és már több mint egy éve nem vagyok szingli :)
2022. nov. 21. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
online ismerkedtem, sajnos nagyon sok lány nem válaszolt (az okokat nem tudom, vagy nem ismerkednek online, vagy nem tetszek nekik, mindenesetre egy rövid elutasítást azért írhattak volna), avagy hamar leráztak, majd végre találtam valakit, aki nem rázott le, és már egy ideje rendszeresen beszélünk és találkozunk :)
2022. nov. 21. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Azoknak akiknek nincs gondjuk a külsejükkel illetve az anyagi hátterükkel sem, azok vagy túl válogatósak, ergo túl nagyok az elvárásaik is, vagy nem akarnak változtatni a jelen nyugalmas megszokott életükön.
2022. nov. 21. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindig olyan emberekbe szeretek bele, akikkel semmi esélyünk közös jövőre. Jó csaladból származom. Most épp egy olyan pasi jön be nekem, aki nem tud pénzt keresni, mert nem tart ott az életben, felfogásban, hogy megértse, mekkora felelősség az élet, és muszáj pénzt keresni... Szóval nem, racionális alapokon nem tudom elképzelni az életem egy ilyen emberrel, sanszos, hogy sosem komolyodna meg. Én meg nem akarok anyuka lenni egy kapcsolatban, aki eltartja a másikat.
2022. dec. 3. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!