Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfihiány van? Szerinted is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfihiány van? Szerinted is?

Figyelt kérdés

Egy könyv ismertetője, igen igen amerikai, tudom:

"felborult a nemek aránya a lakóhelyeden. Nem arról van szó, hogy a pasiknak nem kellesz eléggé, hanem arról, hogy nincs belőlük elég. A számok is azt bizonyítják, hogy a diplomás férfiak hiánya nem csak a nagyvárosi nőket aggasztó jelenség. A férfihiány létező dolog. Emellett még annak is matematikai bizonyítéka van, hogy egy nő jó megjelenése visszatarthatja a férfiakat a közeledéstől, különösen ha úgy érzik, hogy az esélyek nem az ő oldalukon állnak."

2022. nov. 19. 19:59
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Magyar viszonylatot nézve, a KSH szerint 18- 48 éves kor között, korosztályonként + 2% férfi többlet van.

A könyv viszont csak a diplomás ffit veszi számításba. Az tény itthon is, hogy a felsőoktatásban jóval több a nő.

2022. nov. 19. 20:01
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Amerikában és kizárólag a diplomás rétegre biztosan igaz. Ezen felül a nemek aránya általában kiegyenlített, kivéve ahol az emberi tényező tudatosan befolyásolja azt (kínai fiúmánia, világháborús korosztály férfihátraléka a csaták jóvoltából)
2022. nov. 19. 20:01
 3/15 FoxtrotLidérc ***** válasza:
81%
Úgy értette az író, hogy nincs elég - az értékrendjének megfelelő - férfi. De kérdem én: olyan fontos ez? Neeem. Az, aki nem ragaszkodik egy bizonyos elképzeléshez/elképzeléshalmazhoz, könnyebben fog mindig is párt találni - legyen bár férfi avagy nő...
2022. nov. 19. 20:11
 4/15 A kérdező kommentje:

2

Nem, nem kiegyenlített, ahogy írtam fent:

[link]

48/49 évtől kezdve kezd el nőni a nők aránya.

Előtte bőven van férfi többség. pl. 24 éveseknél 4000 több ffi van, mint nő.

Igen persze 3-4% nem tűnik soknak (megjegyzem, szerintem nagyon is az), de ha kiragadom a modellből csak a 24 éveseket, akkor ott 4000 férfi marad pár nélkül (azt ne kezdjük el boncolgatni, hogy de vannak értelmi fogyatékosok is) Ugyanez ez a 30 éveseknél ~5000 fő.

2022. nov. 19. 20:18
 5/15 anonim ***** válasza:
61%

4.

Van aki képes ezt számolgatni? A statisztikusokat megértem, pénzt kapnak érte, de a többi embernek minek ezt tudni? Kicsit olyan brit tudósok érzete van.

2022. nov. 19. 20:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez akkor lenne igaz, ha mindenki csak a saját évjáratával léphetne kapcsolatba, abból is csak egyetlen emberrel összesen. Ezt így nem fogod tudni kiszámolni, de ha mégis menne, az egyéni életedre akkor sem lenne valami nagy haszna.
2022. nov. 19. 20:25
 7/15 A kérdező kommentje:

5. Ha téged nem érdekel, hogy milyen világban élsz, mi történik körülötted, és egyáltalán nem foglalkoztat az, hogy az életedre milyen tényezők lehetnek hatással, akkor minek vagy itt? Minek írsz ide? :D Nem értem. Az a számolgatás meg két szám kivonása volt, úgy latom ez már sok egyeseknek.

6.: leírom újra: " de ha kiragadom a modellből"

2022. nov. 19. 20:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

7.

De neked miért jó ezt tudni? Milyen szituációban, élethelyzetben hasznos ez információ? Egy beszélgetésben random felütöd, hogy "férfihiány/többlet van!", vagy készülsz a Legyen Ön Is Milliomosra, hátha ez lesz az utolsó kérdés?

2022. nov. 19. 20:51
 9/15 anonim ***** válasza:
28%

Aham, és csak a diplomás férfi a férfi?

Gondolod a pénztáros Évike egy ilyet fog választani magának?

Nagyon nem.

Ők meg ugyebár le vannak sz.rva, érdekes elképzelés, némi faszista elmélet kitűnni látszik...

2022. nov. 19. 20:53
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
Épp elegen vagytok.
2022. nov. 19. 21:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!