Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha beszólnak nektek első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beszólnak nektek első randin és a párod nem véd meg,folytatnád a randikat vele?

Figyelt kérdés

Vidékiek vagyunk,egy nagyobb községben lakunk.Rámírt a pasi hogy talizzunk beszélgettünk azért előtte,majd mondta délelőtt menjünk el kávézni az egyik itteni vendéglátóhelyre,ami errefelé egy kocsma.

Mikor bementünk volt ott pár alkoholistának kinéző rosszarcú ember,mint kiderült ismerte is őket.

Odaálltunk a pulthoz hogy ki mit kér majd utána keresünk egy asztalt majd a társaságtól az egyik hangember odaszólt,ribizlit a ribizlinek.Megszólalni sem tudtam,mindenki röhögni kezdett persze rajtunk még a pultoslány is,majd a randipartnerem ennyit mondott csak,Jóska maradjál már nem látod hogy randizunk?

És tovább röhögtek rajtunk.

Erre megkérdezi még a pultosnő,most akkor mit adjak,mert cappy ribizlilé az van.

10 percig még ott voltunk,de rosszul éreztem magam.

Azóta nem is kerestem a pasit se.

Írjak rá vagy hagyjam,amiért nem állt ki mellettem?

2022. nov. 19. 16:24
1 2
 1/11 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem akarok senkit megbántani, de az, hogy első randira kocsmába vitt az elé sokat elmond... :D

Egyébként igen, szerintem egy férfi álljon ki a hölgyek becsülete mellett, pláne, hogy ő hozott olyan helyzetbe téged, elvégre ő vitt oda. Az a minimum, hogy kézen fog és elmentek máshová, nem kell leállni pofázni meg bunyózni.

2022. nov. 19. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:
3%

Miniszoknyában voltál vagy kivágott felsőben?

Ez azért elég nagy célzás volt vmire

2022. nov. 19. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
1%
Őszintén, volt valóságalapja? Vagy támadási pont a kinézeteden?
2022. nov. 19. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

"majd mondta délelőtt menjünk el kávézni az egyik itteni vendéglátóhelyre,ami errefelé egy kocsma."

Én ennél a pontnál hajtottam volna el a jó qva anyjába.

2022. nov. 19. 16:36
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
A kocsmákban őszinték az emberek, éttermekben pedig csak kultúráltak.
2022. nov. 19. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Én falusi kocsmába egy db chipsert nem mennék már be ennyi idősen mint amennyi most vagyok, nem még randizni..te sem vagy különb ha hagytad hogy egy kocsmába vigyen randizni, nem gondoltad gáznak ezt az egészet?
2022. nov. 19. 16:55
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Inkább mentetek volna be randizni a közeli nagyobb városba, minthogy a helyi krimóban kávézzatok. Ez a te hülyeséged is, sajnos pont azt a szintet kaptad, ami kimondatlanul az igényed volt.
2022. nov. 19. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet igényes helyen még trébb lett volna a kinézete
2022. nov. 19. 17:19
 9/11 anonim ***** válasza:
2022. nov. 19. 17:20
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
Rájuk szólt. Mit mást kellett volna? Verekedni? Ha így gondolod, akkor te is ilyen kocsma színvonal vagy.
2022. nov. 19. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!