Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kevesebb a papucsférfi, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesebb a papucsférfi, mint a határozott?

Figyelt kérdés

Olyan férfira gondolok, aki mindent megkérdez a párjától, nincs önálló gondolata, nagyon udvarias, segít a háztartásban, mindent megcsinál, amit mond neki az asszony.

Hazaadja a fizetését, főz otthon, segít takarítani stb.

2022. nov. 17. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felejtsd el ezt a merev, egydimenziós kategóriákat, amikben gondolkodsz.
2022. nov. 17. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki segít a feleségének otthon és érdeklődik afelől hogy mit érez, vagy gondol egyáltalán nem jelenti azt, hogy papucs.
2022. nov. 17. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
A környezetemben több a papucs mint a határozott.
2022. nov. 17. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Általában a férfiak csak addig papucsok amíg megszerzik a nőt.
2022. nov. 17. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Nekem nincs barátnőm, de ilyen vagyok. Vagyis ilyen lennék a kapcsolatban.

Annyi különbséggel, hogy főzni nem tudok sajnos.

2022. nov. 17. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Ne segítsen a háztartásban senki, hanem vegye ki a részét. És ettől nem lesz papucs senki.
2022. nov. 17. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
#4 a nők meg addig határozottak és felsőbb rendűek, amíg beengedik a férfit a bugyijukba. Onnantól szerepcsere :D Nem tudom ez kinek a hibája, de tényleg így működik... habár szerintem ez sose az igazi, nagybetűs szerelmi kapcsolatokra igaz, hanem ez a tipikus "egynek elmegy" kapcsolat, a papucs férfiak is itt jellemzőek leginkább, egy igazi kapcsolatban mind két fél egyenrangú és nincs alá meg fölé rendeltség. De olyan is volt, hogy a csaj volt full papucs, aztán próbáltam vele kedvesebb lenni, odaadóbb, és teljesen megváltozott és uralkodó basáskodó hülyébe ment át. Kicsit néha ez olyan mint amikor olyan kemény kutyád van, pl egy kaukázusi, azzal nem lehet egyenrangúnak lenni, ha kedves és szelíd vagy vele ő veszi át az irányítást, ha meg kemény és határozott vagy akkor lesz engedelmes és alárendelt, középút nincs.
2022. nov. 17. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál kérdező, azt felénk igényes, dolgos férfinak hívják, nem papucsnak, s kábé a tulajdonságának 10/100-ad része, azaz alap. Kapcsolat arról szól h együtt, nem te meg én.

A papucs az aki semmire nem jó, semmit nem csinál, ahova teszed ott van, max arra jó h pénzt hordja haza...

2022. nov. 17. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem a mai vilagban sokkal tobb, a feminizmus kimosta az agyakat
2022. nov. 17. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!