Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélye van egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy férfinek főbérlettel?

Figyelt kérdés

Önkormányzati lakással, hétköznapi 350 ezres nettóval, autó nélkül, szimpla érettségivel,találhat 25-33 közötti vékony nőt? Vagy ez lófax és felejtse el a nőket? Vagy fejlessze magát iskola , munkahely váltás, lakás hitel, sport stb 20 évig és majd utána az idősek otthonában megtalálhatja a partnerét?

34/F

2022. nov. 16. 20:08
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
97%
Balázska...
2022. nov. 16. 20:09
 2/33 A kérdező kommentje:
Nem nyert
2022. nov. 16. 20:13
 3/33 Ghgj ***** válasza:
96%
Jó sok elvárásod van. :D Legyen vékony meg korodbeli. Hát nekem sem lenne sok kedvem olyannal lenni, akinek jó lenne a többi 100 is, csak épp én álltam meg neki.
2022. nov. 16. 20:15
 4/33 anonim ***** válasza:
97%

Akkor Balàzska 2 🤣

Napi szinten megkèrdezitek, mégsem hasznàljàtok a keresőt.

elèg-e x nettó y típusú lakással.

Annyiszor fel lett téve újra meg újra , kezdem azt gondolni , hogy nem a megfelelő válaszok érkeztek a kérdésre.

Ha ismerkedni szeretnèl direktben, ahhoz viszont rossz a szöveg is és és a topic is

2022. nov. 16. 20:27
 5/33 A kérdező kommentje:
Kezdtem feladni. Évek óta keresek partnert.
2022. nov. 16. 21:12
 6/33 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy partnert keresel te, csak valakit akit dughatsz, aki szép, vékony és korodbeli, ja és megelégszik annyival amit nyújtani tudsz. Dehogy kell neked nő, hát eleve azt gondolod, hogy anyagiasak, felesleges is tagadni, hiszen anyagi dolgokat sorolsz fel önjellemzés gyanánt. Csak egy két lábon járó p*ncit akarsz, ez az igazság.
2022. nov. 16. 21:25
 7/33 A kérdező kommentje:
6 os nem ismersz. Ne ítélkezz a semmiből. Én partnert keresek, lelki társat. Azért mert lenne szex is nyilván… nem ez a lényeg. Persze hogy korombelit keresek! Mit kezdjek egy tinivel? Vagy egy nyugdíj közelében járó érett nővel? Egyikkel se lennék párhuzamban.
2022. nov. 16. 21:31
 8/33 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem senkivel se leszel párhuzamban xD
2022. nov. 16. 21:36
 9/33 anonim ***** válasza:
Gyerekek, ő tényleg nem a Balázska!
2022. nov. 16. 21:42
 10/33 anonim ***** válasza:
94%
Tudom, hogy nem, ő névvel ír. De ha annyira partnert keres, akkor a személyiségéről, meg úgy egyáltalán önmagáról miért nem ír egy kukkot se? Csak arról hogy mivel rendelkezik.
2022. nov. 16. 21:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!