Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok le azt, ha egyetlen általatok egyáltalán nem befolyásolható külső tulajdonságotok miatt a férfiak 55 %-nál egyáltalán nem jöhetnél szóba?
Igen ha egy férfi ronda, az rendkívül megnehezíti számára a társkeresést.
Ez nem incel agymenés, hanem valóság.
De amúgy beszarok a válaszokon :D
Persze hogy nem akar az ember mindenkinek tetszeni.
A gond akkor van, ha sosem jössz be senkinek, aki neked igen.
Tehát mindig a kérdésben szereplő 55%-ból tetszik valaki :D
"Tehát a nők eleve a top pasik 2-3% után érdeklődnek. Ha ez nem egy lóláb, akkor mi lenne?"
Igen ostoba vagy. Nem mindnekinek ugyanaz a 2-3%.
"Kérdezd meg a varangyos békától, mi a szépség, mi a legszebb, s azt fogja válaszolni, hogy nősténye, amelynek két nagy kerek szeme kidülled aprócska fejéből, amelynek pofája széles és lapos, hasa sárga, háta barna. Kérdezd meg a négertől, az ő szemében a szép a fekete, olajos bőr, a mélyen ülő szem, a tömpe orr. Kérdezd meg az ördögtől, azt fogja felelni, hogy a szép nem egyéb, mint két szarv, négy pata, meg egy farok."
Most elképzeltem, és felállt a szőr a hátamon, majd elkezdtem sírni. Megvilágosodtam, hogy részese vagyok annak, hogy rengeteg férfi ebben a szerencsétlen helyzetben legyen. Változtatni fogok, szakítok a párommal, majd szétteszem a lábam mindenkinek, aki próbálkozik, és nem tudok más "kifogást" találni ellene, mintsem azt, hogy nem tetszik 3-nál kevesebb külső tulajdonsága. Ha azt mondja, hogy ő kedves, rendes, akkor úgy is van, ki vagyok én, hogy a külseje miatt fellengzősen elutasítsam szegénykét. Nem érdekes, hogy nincs vonzalom, és egy kósza bizsergés sincs a puncimban, orgazmusa 0 esély, legyen jó szegény pasinak, hiszen attól, hogy nem született jóképűnek, megérdemli az élvezetet.
Köszönöm, hogy felvilágosítottál! Nagyon nagy személyiségfejlődési mérföldkő nekem ez a mai nap. :)
Nem érdekel hány százaléknak tetszem. Azok, akiknek nem tetszem épp úgy nem számítanak, mint akinek tetszem, de ez nem viszonzott. Az a százalék számít, akivel kölcsönös a tetszés és közülük kerül majd ki az, akivel jelleme, tervek és célok szintjén is harmonizálunk. Ez pedig a férfiak elenyésző százaléka.
Én nem vagyok magányos attól, hogy nincs mellettem társ. Szeretnék majd családot, gyereket, de, amíg nincs hozzá megfelelő ember, addig jó így is. Kihozom a maximumot abból, ami most van, javítom azokat a külső problémákat, amik szerintem akadályozhatnak, hogy több férfinek tetszek, aztán, majd jön abból a szűk néhány százalékból egy pasi idővel. Ennyire egyszeru
"a férfiak 55 %-nál egyáltalán nem jöhetnél szóba?"
Mutass csak egyetlen egy nőt, aki bármelyik férfinál szóbajöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!