Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedem egy pasival,kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem egy pasival,kiderült hogy fuvarozó cége van.Szórakozni akar csak velem, egy ilyen kaliberű pasas?

Figyelt kérdés

Kedvesnek normálisnak tűnik, már beszélgetek vele.De elmondta randi után mikor irogattunk vele, hogy komoly cége van.Sok a stressz,sok a meló nem fog mindig visszaírni nekem, lehet csak este válaszol majd.

De komolyat akar.

Érdemes ilyen pasit komolyan venni, vagy csak szórakozni akar velem?

40 éves én 28 vagyok.

2022. nov. 13. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Én meg Bill Gates unokatestvére vagyok!

[link]

2022. nov. 13. 22:30
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

"Miért hiszi mindenki, hogy azok a férfiak, akik sikeresek, és nem csóró lúzerek, azok tutira nem vágynak komoly kapcsolatra?"

Egyik férfi sem vágyik komoly kapcsolatra. Akinek van pénze, az ezt felvállalhatja, és megmutathatja a valódi, állat énjét, aki ronda, az meg eljátssza a szerelmest, hogy legalább 1 nő dugjon vele.

2022. nov. 14. 01:06
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
12. Jaj. "C" verzió nincs?
2022. nov. 14. 05:46
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
Ha attol fosol, h családja van, hivd fel este. Ha este nem akar, akkor off
2022. nov. 14. 06:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Még a nevét sem tudod???
2022. nov. 14. 09:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Az összes foodpandás és woltos futárnak is fuvarozó vállalkozása van. És tényleg nem hazudnak.
2023. febr. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!