Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lényegében egy férfinak a pártalálási esélyét gyakorlatilag a külső tényezők befolyásolják a legnagyobb mértékben?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 17:51
11/22 anonim válasza:
#10: szerintem az erre hajlamosakat a magadfajta idióták teszik azzá.
12/22 anonim válasza:
Tulajdonképpen én ezt is mondtam.
Vannak srácok akik mindig csak a “legyünk inkább barátok”-ig jutnak, és akkor mehet a női lélek mélyére látás, szigorúan érdek nélkül, mert cserébe nem sokat kap.
A kérdés viszont párkapcsolatokra vonatkozott.
13/22 anonim válasza:
Te valami szektából való vagy?
😂
14/22 anonim válasza:
#12: "Vannak srácok akik mindig csak a “legyünk inkább barátok”-ig jutnak"
Elfelejtetted hozzátenni, hogy "és eléggé takonygerincűek ahhoz, hogy ne utasítsák vissza kerek perec."
15/22 anonim válasza:
Mint ahogy mindent. Ez most kicsit politika. Figyu, itt vagy az Észak-Balkánon, diktatúrában, gazdasági válságban, a szomszédban háború dúl, válság válság hátán. Szerinted a csajok hova fognak húzni, azaz hova húznak már a rendszerváltás óta? Persze, hogy a kopaszBMW-s macsókhoz, akiknél a pénz van. Persze tisztelet a kivételnek, de Orbánisztán már rég elveszítette azt a kellemes kultúrjellegét és ez a lányokon is meglátszik. És akkor a politikai nőellenességről még nem is beszéltem, hogy szülni KELL. Aha. Szóval itten nagyon meg van mondva a csajoknak, hogy mit szabad és mit nem. És akkor még örülj neki, hogy nem fogtál ki valami hárpiát, mert ez az ország már nem a kedves aranyos lányok helye. Ők már elhúztak a francba.
16/22 anonim válasza:
Az mindenkinek a maga döntése, hogy megáll és megismeri a női lelket, vagy megy tovább az úton, hogy találjon olyat akinek ő is elég jó és aki a párja és vele családja lehet.
17/22 anonim válasza:
Igen. Amelyik férfi pocakos az 1000 nőből 990 nél azonnal kizárt.
19/22 anonim válasza:
Amelyik férfi beles, miért nem adja le a felesleget?
20/22 anonim válasza:
19. Mert nem az számít, hanem a pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!