Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tapasztalat nélkül találhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalat nélkül találhatok még kapcsolatot 26 évesen?

Figyelt kérdés

Eddig csak egy lánnyal jöttek össze testi dolgok, neten ismertem meg, de már évekkel ezelőtt volt ez.

Párkapcsolatom még sosem volt és kicsit félek a tapasztalat hiányától hogy ha esetleg összejövök egy lánnyal akkor gond lehet belőle hogy nincs rutinom a kapcsolatban.

Nálam jobb egy olyan férfi akinek volt már több kapcsolata?

2022. nov. 12. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Lefőtt a caffe. Hiába kérdezed meg újra naponta. Ez az igazság.
2022. nov. 12. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Tanulni sosem késő elkezdeni a párkapcsolati készségeket. Nekem 28 éves koromban volt a legelső komoly kapcsolatom!
2022. nov. 12. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Na mit mondtam, hogy a 25 éves kérdéseket leváltja a 26.
2022. nov. 12. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Sok nőnek 26 évesen már kevés lenne, érdemes lenne veled egykorú tapasztalatlannal vagy kicsit fiatalabb, szinten tapasztalatlan lánnyal kezdeni, őket biztosan nem zavarja.
2022. nov. 12. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ez nem arról szól, hogy tapasztalt vagy nem tapasztalt. Egy férfi legyen férfi! Azzal nincs gond, ha nem volt előttem x tönkrement kapcsolata és y kalandja...de ne azon legyünk leragadva, hogy "jajj tapasztalatlan vagyok". A lényeg, hogy a velem alakuló kapcsolatot tudja jól kezelni és tudja, hogy mit akar.
2022. nov. 13. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Tinilányoknál próbálkoz.
2022. nov. 18. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!