Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha randiznál egy férfivel is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randiznál egy férfivel is kiderül nincs kocsija meg lakása a férfinek ?

Figyelt kérdés
Az miatt rögtön el is vesztenéd az érdeklődésed iránta?
2022. nov. 12. 08:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
85%

7

És ha kiesik nála ennyi pasi?

2022. nov. 12. 09:36
 12/38 anonim ***** válasza:
92%

De most komolyan, hogy lehetne saját lakás elvárás a mai világban? Max ha segítenek a szülők, vagy örököl, vagy nagyon tudatosan erre gyűjt 18 éves kora óta és egy 20-30 éves hitelt felvesz, akkor lehet neki Budapesten (többi várost nem tudom, szerintem a nagyvárosokban nem lehet könnyű). Kocsi meg olyan hogy Budapesten nem kell, Debrecenben meg Szegeden is jó a tömegközlekedés, a többi városba oké, legyen, faluban tényleg muszáj. De ezek inkább státusz szimbólumok, nem ennyiből áll egy ember, hogy milyen vagyona van... 27 vagyok, egyik közeli ismerősömnek sincs saját lakása, kocsi akad, de az is általában ilyen "apám vett egy újat és nem használja már, nekem adta".

Nekem sosem voltak ezek elvárások, nekem sincs egyik sem. Majd közösen veszünk.

2022. nov. 12. 10:05
 13/38 anonim ***** válasza:
76%
Közösen veszünk...LOL! Aztán majd emiatt nem tudsz elválni, meg a sok-sok közös dolog miatt. Tudod, amikor nagy arccal előadod hogy minden sz*rért válni kell, majd jusson ez is eszedbe mondjuk 45 évesen. Én előre nevetek itt a sok álomvilágba élő huszonéves tinin, mart majd ők megmutatják! :D Majd amikor rájössz, hogy az a félisten, a megtestesült csoda és tökéletesség, a külsőleg és belsőleg tökéletes pasid is csak egy hibáktól hemzsegő átlag ember, amikor már a méz is keserű, akkor mit lépsz? Mindegy is.
2022. nov. 12. 10:12
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Uhh valakit nagyon megbántottak :( ha szeretnél róla beszélni, írj nyugodtan.
2022. nov. 12. 10:26
 15/38 anonim ***** válasza:
96%
Nem rég láttam egy statisztikát arról, hogy Magyarországon a 25 és 29 közötti fiatalok 65%-a még a szüleivel él. Azt ne mondd nekem, hogy az említett korosztályba tartozó férfiak 65%-ának nincs senkije. :DD
2022. nov. 12. 10:35
 16/38 anonim ***** válasza:
62%
Igen. Mit kezdjek egy.ilyen pasival??? Majd mindig én fogom furikázni? Meg hozzám cuccol be? A-aaa! Ilyen ferfi nem kell. Egy.ilyenre nem is tudnék férfiként nézni
2022. nov. 12. 10:39
 17/38 anonim ***** válasza:
32%
Én igen. De nekem van saját lakásom és gyerekkoromban is jólétben éltem, szóval egy bizonyos életszínvonal alá nem megyek. Az autó viszont nem elvárás, nekem sincs, pedig lehetne. Szeretem, ha valaki környezettudatos, szóval ha tömegközlekedéssel jár, de mellette van egy hitelmentes szép lakása, háza az teljesen jó.
2022. nov. 12. 11:29
 18/38 anonim ***** válasza:
81%
Imádom ezt a női naivitást! Utána meg itt sírnak hogy a pasi nem csinál semmit, otthon lóg meg számítógépezik. Persze p*ncit azt adtok neki, mert azt megérdemli. Aztán jön az is hogy a pasika csak kihasznál. Egyébként mindenki olyan férfit választ, aki az apjára hasonlít. Így öröklődik a sors. Szerencsétlen apa modell, szerencsétlen párválasztás a lányának is. Ha te azt látod hogy otthon elfogadott az hogy a szőnyegre köpik a szotyihéjat este a film nézése közben, akkor neked ez lesz a természetes. Te leszel legjobban felháborodva akkor, ha más azt mondja hogy a szobába igényesebb helyeken nem szotyizunk. Ilyen a férfi ideállal kapcsolatos dolog is. Már az elején látszik hogy kudarc az egész, de te teljes mellszélességgel állítod hogy szuper! Semmi baj, azt a virágot fogod szagolni amit szakítasz! :)
2022. nov. 12. 11:35
 19/38 anonim ***** válasza:
62%
Én nem, de azok a ringyók, akiket ti nőnek tekintetek, valószínűleg igen.
2022. nov. 12. 12:28
 20/38 anonim ***** válasza:
12%
Én soha nem randiznek olyannal akinek nincs kocsija… szánalmas
2022. nov. 12. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!