Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Összejönnétek olyan pasival, aki nem adja oda korlátlan használatra a bankkártyáját?
Mi? Soha! Alap hogy a férfi azért dolgozzon mint állat, hogy én egész nap plázáshazzak, meg szépitkezzek. Ha pedig a pénze nem elég, de nagy a farka, akkor megtartom, viszont beujítok pár szeretőt is, hogy fedezzék az igényeimet.
(Hülye kérdésre hülye válasz. Sose használnám a férjem kártyáját, pontosabban sose önmagamra. Arra van saját keresetem)
10
Szerintem ezeket a kérdéseket te teszed fel...
Te melyik bolygón élsz???
11 évünk alatt egyszer fizettem a vőlegényem bankkártyájával, akkor is fel kellett hívnom, hogy mi a pin kód...
Tudod a nők is dolgoznak, nekünk is vam ám folyószámlánk, bankkkártyánk... Vagy anyádtól nem ezt láttad, mi?
Nekünk közös bankszámlánk volt, egyenlő jogú hozzáféréssel. Teljesen mindegy volt, melyik kártyát használjuk. De mi megbíztunk egymásban. Az biztos, hogy senki másnak nem adnám oda a kártyámat, és az övét sem kérném el.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!