Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30felett ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30+ szerintetek hol érdemes ismerkedni normális értékrenddel rendelkezőkkel? Nem ilyen egy éjszakás dolgokra keresnék magamnak párty csak egy normális párkapcsolatra. Az online társkereső alkalmazásokkal mik a tapasztalatok?

33/F

2022. nov. 10. 05:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Öregem, maga az "ismerkedés" szó is egy téves megnevezés. Ez úgy működik, hogy az ember a mindennapi élete során találkozik sokezer másik emberrel, akik között vannak számára megfelelő nők, ezen nők közül pedig valamelyikkel kölcsönösen meg akarják jobban ismerni egymást. Ez lehet a munkahely, egy hobbiközösség, baráti kör, de lehet egy buliban, vagy akár a boltban, az utcán, a benzinkúton, tehát bárhol. (Én például egyszer kutyasétáltatás során ismerkedtem össze egy lánnyal, de az már régen volt).

Viszont olyan hely, ahová az emberek kifejezetten ismerkedési céllal mennek, NINCS! Nincs Ismerkedés Háza, ahol délután 5-től 8-ig elmennek, és ismerkednek. Nincs Szinglik Kávézója, sem "Férjet akarunk!" csoport.

Járj nyitott szemmel az életben, és használd ki a lehetőségeidet. Kezdeményezz, beszélgess, figyeld meg, ki vevő rád.

De ezt most tényleg magyarázni kell egy 33 éves férfinak?!?

2022. nov. 10. 05:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már 4 éve nem jönnek be az online társkeresők, de valószínűleg túl nagyok az elvárásaim ahhoz képest, amit én nyújtani tudok. Viszont inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

Ismerkedj élőben, jobban jársz. 40N

2022. nov. 10. 06:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikyen körökben mozogsz
2022. nov. 10. 06:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az ölettem szólókkal. Élőben kell ismerkedni. Ha valaki neked szimpatikus a vegyesboltban elé kell lépned és azt mondanod: Pardon kegyed ma tündököl. És ha az én példámból indulsz ki akkor utána elfutsz.
2022. nov. 10. 06:58
 5/14 anonim ***** válasza:

#4:

😁

2022. nov. 10. 07:36
 6/14 Noren1989 ***** válasza:
51%

Online nekem se jön be túl sok ilyen húzàs, szóval...skip.

Való élet, emberi kapcsolatok, aztàn majd alakul valami.

2022. nov. 10. 07:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Az online társkeresők közül még a Randivonal a legnormálisabb. Elég részletes adatlapot kell kitölteni, s ha valaki maradéktalanul válaszol minden kérdésre (sajnos ez kevesebb, mint a tagok fele), akkor elég sokat megtudhatsz az illetőről, mielőtt írsz neki. De csodára ne számíts: kb. 10 nőnek kell írnod ahhoz, hogy abból 1-2 válaszoljon; s akivel levelezés kezdődik, azok többsége is egyszer csak eltűnik, mint a kámfor. Az egész hosszas keresgélést jelent, és vannak hazudósak is (pl. kor vagy gyerekek letagadása), de tény, hogy így lehet normális nőkkel is kapcsolatba kerülni. Jobb, mint a semmi, és hosszú távon van reális esélyed.
2022. nov. 10. 08:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Online hatalmas a választék.

Túl sokan vannak, és hatalmas a szűrés.

Pillanatok alatt eldöntik, hogy ki tetszik és ki nem.

Szóval igen...unalmas tudom, de ha nem vagy elég jóképű akkor jobb ha kerülöd.

2022. nov. 10. 08:36
 9/14 anonim ***** válasza:

"Viszont olyan hely, ahová az emberek kifejezetten ismerkedési céllal mennek, NINCS!"

De van.

Régen is volt és most is van.

Kocsmába, pubokba, szórakozóhelyekre, fesztiválokra többnyire azért járnak az emberek, hogy társaságban legyenek és jól érezzék magukat. Ez magában foglalja azt is, hogy új embereket ismernek meg, új társaságba kerülnek, idegenekkel ismerkednek. Igen férfiakkal és nőkkel egyaránt. De pontosan az a lényege ezeknek, hogy új ismertségekre tegyünk szert amelyekből később akár szexuális jellegű kacspolat is lehet.

2022. nov. 10. 09:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Az egyes jól írja. Annyival egészíteném ki, hogy arra készülj fel, hogy nem lesz olyan egyszerű, mint 20-onévesen. Sok nő szeret beszélgetni, de közben már foglalt, házas, szóval nem party.

Kisebb halmazból szűrhetsz, ennél fogva tényleg menni kell, nem lehet otthon ülni, vagy várni, hogy a munkahelyre beesik a nagy ő.

A netes keresést sem érdemes alábecsülni, bár az igaz, hogy jól beállított fotó nélkül bele se kezdj! Jó fénynél, jó szögből, az optimális megjelenéseddel érdemes képeket csinálni, ha nem túl arányos a testalkatod, akkor kerüld az egész alakost. Kell mosolygós, de nem vigyori fotó, ha alapból komoly a tekinteted, akkor csak mosolygós legyen. Photoshopolt, horgászos, cigizős, félmeztelen, menőautós, fürdőszobában, rendetlen udvaron lőtt képek felejtősek. (Nőknél nálam a csak tengerparton nyaralós, puccos helyen koktélozós képeket feltevők mennek a levesbe. Életemben 4x voltam a tengerparton, klassz volt mind, de nem ez a prioritás nálam. Lehet, hogy ott érezte magát a legjobban, nekem azt hozza le, hogy ez neki az alap, ahogy a pontyfénykép is azt sugallja, hogy minden szabadidejét a tavon tölti a mandró.)

A randivonalra sokan azért nem regisztrálnak, mert gyakorlatilag bárki láthatja, hogy társat keresnek. Egy olyan munkahelyen, ahol sok emberrel kell dolgozni, mint pl. trafikos, tanárnő, doki, ápolónő, kellemetlen lehet, ha a vevő, szülő,páciens felismeri a keresőről, és felkínálkozik, bepróbálkozik. Hátha ki van éhezve az illető, stb..

Ilyen szempontból talán jobb a face társkeresője, ott be lehet állítani a távolságot, és random dobál fel nőket. Az ismerőseid nem látnak téged, ha úgy állítod be.

2022. nov. 10. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!