Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Debrecenben hol lehet ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben hol lehet ismerkedni lányokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet/érdemes itt Debrecenben megismerkedni másokkal? Az a gond, hogy nem nagyon vannak haverok akikkel el tudnék menni, mert sosem voltam olyan nagy bulizós aki szórakozóhelyekre járt. Szóval ja, ebben kérnék valami tanácsot. 🙂

24/F

2022. nov. 7. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Ha az ország egyik legnagyobb városában, ami ráadásul egyetemi város, sem találsz nőt, akkor maradj a recskázásnál!
2022. nov. 7. 21:37
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Ne foglalkozz a beteges femcel fröcsögéssel.
2022. nov. 7. 21:38
 3/14 A kérdező kommentje:
1. válaszoló te beteg vagy..
2022. nov. 7. 22:21
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Márpedig #1-nek igaza van. Ott az egyetem, a kolik környéke, egyetemi bulik, esetleg városi könyvtár ha a bulik annyira nem vonzóak. Pláza, Fórum, főtér, romkocsmák. Egyetemi éveimből ezekre emlékszem, de biztos vannak más lehetőségek is, én 10 éve elköltöztem Debrecenből, szóval nem vagyok naprakész.
2022. nov. 7. 22:22
 5/14 A kérdező kommentje:
"Ország 2. legnagyobb városa." Ember jártál már itt? Ember alig van az utcán szinte, nincs élet semmi. Van néhány szórakozóhely ahova a fiatalok járnak leinni magukat meg üvölt a sok szar zene és kb ennyi.
2022. nov. 7. 22:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Oké, Pláza-Fórum. Ott valóban sok ember van napközben. Viszont tartok tőle, hogy egy random idegen lányhoz odamegyek, akkor teljesen elutasító lesz. Kevés az önbizalmam ilyen téren.
2022. nov. 7. 22:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elsődlegesen ne párkeresésre fókuszálj hanem egyáltalán emberi kapcsolatok kiépítésére. Akinek normális baráti kapcsolatai sincsenek, annak a párválasztás, párkeresés nem fog menni, mivel a szerelmi kapcsolatokat a barátinál sokkal nehezebb fenntartani.
2022. nov. 7. 22:29
 8/14 A kérdező kommentje:
Volt idáig egy majdnem 3 éves kapcsolatom, eszem ágába se volt hogy egy nap ezzel kell foglalkozni majd..Rengeteget dolgozok, csinálom a saját vállalkozásom és ezért nem nagyon van időm járni sehova. Dobott a csaj, a buszon megtetszett neki valaki. Egyik napról a másikra megváltozott.
2022. nov. 7. 22:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha nem mersz ismerkedni, akkor nem mindegy hogy hol lehet?
2022. nov. 8. 02:04
 10/14 A kérdező kommentje:
Azért félek lassan a dologtól, mert a mostani lányok többsége vagy nem veszi fel a dolgot, játszák az elérhetetetlent, nagyképűek, stb. Nincs ráírva a homlokára igaz senkinek, hogy milyen, de az ilyen vakvágányt szeretném kerülni.
2022. nov. 8. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!