Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélyem van alkalmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van alkalmi valamint rendes kapcsolathoz és hogy váljak esélyesebbé?

Figyelt kérdés

Jelenleg nagyon elvagyok keseredve mert ahogy elnézem a párokat szinte mindüknek van autójuk meg gondolom házuk vagy albérletük amit tudnak fizetni.

31 éves vagyok és nem tudok leválni a szüleimről mert nem keresek jól. Túl drága az albi.

Ez az egyik problémám.

A másik az hogy nem vagyok megelégedve magammal és utálom is magamat a pénisz méretem miatt csak 12-13 cm 3.8cm átmérővel.

Ez hát a második gondom.

Van még egy jelentős dolog a kommunikációs képességem nagyon gyenge akarkivel próbáljak beszélgetni egyszerűen nem megy hatékonyan. Nem tud az eszembe jutni semmi , humorizáló sem tudok sokszor nem is értem a vicceket.

A házunk ahol lakunk kicsi zsúfolt és szörnyen néz ki ezt is szégyellem.

Egy nagy nulla vagyok de akarok változtatni de hogyan ha nincs rá pénzem? 750 eurót keresek havonta. Szerencsejátékba szoktam menekülni. E miatt is szörnyen érzem magam ma is elvesztettem rengeteg pénzt. Töröltem is az alkalmazást.

Kérlek segítsetek pls.

Szeretném tudni hogy hogyan változzak meg. Jobban fizető munkahelyet nem fogok tudni találni.

Ne bantsatok így is utálom magam köszi .

2022. nov. 6. 18:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

De mi az a gondolkodásmód ami lehetővé teszi az egy társaságban való érvényesülést? Valóban nem tudok bekapcsolódni a beszélgetésekbe de nem hiszem hogy ne lehetne tenni ellene. Én csak azt tapasztalom,hogy nagyon nehéz felfognom amit mondanak nekem s mindeközben elkalandozom akaratlanul valamint semmi nem jut az eszembe, ilyenkor nincsenek gondolataim.

Mond el hogy mi van velem mert nem értem mi a bajom. Tudok erről olvasni többet a netről? Hogy keressek rá?

2022. nov. 8. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!