Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi jàr az ilyen emberek fejében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jàr az ilyen emberek fejében?

Figyelt kérdés
Ha valaki legyen az nő, vagy férfi behisztizik és nem hajlandó veled beszélgetni, mit érez? De komolyan valaki világosítson már fel. Már sokadjára tapasztalom ( nő vagyok) , hogy besértődnek a férfiak. Ha próbálom engesztelni még jobban flegmàzik, és arra vár, hogy majd leborul neki az ember. Hol tanulják ezek az emberek? Azt tudom, hogy rengeteg ilyen nő van, na de férfiak is? 30-as korosztályról beszèlünk. :)
2022. nov. 4. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Leragadtak az ovisok szintjén.
2022. nov. 4. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt is jó lenne tudni min sértődött be a pasi. Vagy mi ez az egész. Lehet teljesen jogosan nem akar veled beszélni.
2022. nov. 4. 16:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Egyiknapról a másikra. Semmi rosszat nem mondtam. Az lehet, hogy meglátott sétálni a nagybátyámmal a plázában, és beszélgettünk meg mindent amit a rokonok szoktak, puszi elköszönéskor stb. Azóta ilyen bunkó. Mondtam neki, hogy a rokonom de nem hitte el szerintem… Nem értem.
2022. nov. 4. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Engedd el fogyatékos.
2022. nov. 4. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Felnott testbe zart gyerekek. Egyre tobb ilyen van. A nevelesuk soran ferfi mintakat nem kaptak, csak az anyjuk viselkedese utkozik ki rajtuk. Aztan meg csodalkoznak, ha nem nezik oket ferfinak.
2022. nov. 4. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress normális hapsit.
2022. nov. 4. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
8%
Férfiaknál vmi olyasmi van hogy a hisztivel nem akarja magát alázni, probalja egyedul feldolgozni inkabb nem szól semmit.
2022. nov. 4. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!