Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen miért van ez a shadow ban? Miért találtak ki ilyen szemét dolgot? (Vagy akár máshol, bárhol.)
Akkor inkább tiltsák ki az embert és kész, de akkor legalább tudom.
De ez az árnyéktiltás a legnagyobb szemétség.
Még ne is tudjon róla az ember, hogy blokkolva van, azt higgye, hogy tudja használni, reménykedjen.
És ne értse, hogy miért nincs egyetlen match se.
Amellett, hogy ok nélkül bannolt ki a tinder, de legalább csinálná úgy, hogy akkor tudja az ember, hogy nem tudja többé használni.
Mire jó ez?
Valami beteg élvezkedés?
#5: "Két dolog miatt nem tartom ördögtől valónak:"
Én meg nem tudok rá mentséget. Olyan bűnnek tartom, ami egy Charlie Hebdo-t érdemelne.
Vagy banoljanak korrektül és akkor nem fizetsz feleslegesen, nem reménykedsz, vagy sehogy.
13.
Mondom, szívesen tanulnék tőled, de nem nagyon látom azt a rengeteg tanulmányt. A nagy arcod lufit fújni jó eddig, másra nem, de bárminek örülök, amitől hitelesebb leszel.
Én sokáig azt hittem, hogy shadowbanolva lettem. Aztán pár héttel később random behúzott egy kamuprofil...
Mondom fasza... jó ronda egy teremtés lehetek. Már nem tinderezek értelemszerűen.
22F
Pont Tinderrel kapcsolatban nem vagyok jártas, de más típusú, tehát nem is társkereső oldalon mi is használunk ilyen titkos deaktiválós módszert. Ha nagyon fekete-fehéren nézzük a dolgokat, nem korrekt, viszont amikor nyíltan deaktiválunk embereket (általában vállalhatatlan viselkedés, csalás stb. miatt), akkor azok zaklatják a kollégákat meg újrajelentkeznek más profillal, és nagyon nehéz szűrni... automatizáltan is lehetetlen az EU-s adatvédelmi irányelvek miatt. Szóval ezért tök hasznos nekünk legalábbis.
Az meg, hogy ok nélkül vagy okkal... ha szerinted ok nélkül, akkor írj az ügyfélszolgálatnak. De azért gondolkozz el, hogy TÉNYLEG ok nélkül volt-e.
17-18-asnak:
Az ügyfélszolgálat nem foglalkozik semmivel, nincs normális ügyfélszolgálatuk és nem vonnak vissza kérésre ilyet.
Igen, elgondolkozhatok rajta és nyugodt szívvel állíthatom neked meg bárkinek, hogy senkit nem zaklattam, sértegettem, nem viselkedtem erőszakosan.
Semmi olyat ami miatt egy társkeresőről valakit ki kellene tiltani.
A második letiltásnál kb. módom sem lett volna rá, mert alig néztem fel Tinderre, amikor jött az üzenet, hogy letiltottak.
Ezután újra regisztráltam, de akkor már shadow ban volt.
A hozzászólásod másik részére reagálva pedig:
Az, hogy valakit kitiltanak (ha van rá ok) az rendben van.
De akár okkal, akár ok nélkül a MINIMUM, hogy egyértelműen látszódjon. Ne higgye azt a felhasználó, hogy nincs tiltva, csak nem tudja sikeresen használni.
A minimum lenne, hogy ha bármilyen adat (e-mail cím, telefonszám, google fiók) alapján azonosít, akkor úgy tiltson, hogy én arról tudjak.
És rögtön lássam.
Azért, hogy onnantól fogva tiszta legyen minden, hogy így nem fog menni.
Tinderen a következők történnek:
- Nem mutatja a profilodat senkinek
- Csak a legalacsonyabbra besorolt ellenkező neműeknek dob fel (külföldi, csúnya, kövér, idős, gyerekes), tőlük esetleg kapsz is egy-két lájkot
- Nem tudod törölni a fiókodat, hogy újraregisztrálhass
Utóbbi esetben mindenre kitaláltak valamit.
- Ha megpróbálod a jelenlegi számoddal eljátszani azt, hogy nem férsz hozzá az email fiókodhoz, semmi gond, engedni fog regisztrálni, de a regisztráció befejezésénél kivág a rendszerből
- Esetleg nem jön meg az ellenőrző sms, vagy "sajnáljuk, valami hibába ütköztünk" üzenetet kapsz a számod megadása után
Mindezt azért, hogy nagyobb eséllyel fizess nekik. Undorító.
Köztudott, hogy sokan azért regisztrálnak rövid időközönként újra, mert szeretnének élni a noob boost adta lehetőségekkel, ami tapasztalatból mondva sokkal jobb, mint egy fizetős boost. Nyilván ezt ők is tudják, és minden erejükkel szeretnék megakadályozni. Mondok jobbat, nekik nem érdekük, hogy megtaláld a társad a platformon, mert akkor két potenciális előfizetőt fognak veszíteni.
A megoldás rendszeresen új SIM kártyákat venni (Yettel: 500 Ft pl. a Sparban), és új email címeket készíteni. Sokkal olcsóbban kijössz, mintha előfizetnél a lehúzós csomagjaikra, amik semmit nem érnek, nem lesz tőle több matched egy darabbal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!