Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már nincs nagy különbség aközött, hogy valaki ronda vagy átlagos férfiként?

Figyelt kérdés
Egy kaptafa?

2022. okt. 30. 19:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, lehet. Én a rondák közé tartozom, úgyhogy nekem az is nagy előrelépés lenne, ha átlagos lehetnék. Azért egy átlagos férfinek nagyobb esélye van egy kis szintugrásra és úgy nőt szerezni, mint egy rondának.
2022. okt. 30. 21:31
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
A férfiak lefele szokták magukat pozicionálni, nem felfele, a nők azok akik náluk jobb társat keresnek, pl magasabbat, gazdagabbat, stb
2022. okt. 30. 22:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg eleve önbizalomhiányos a legtöbb férfi, tehát eleve rosszabbnak látja magát, mint ami.
2022. okt. 30. 22:53
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

Ez így meddő vita.

Lehet, hogy egy bizonyos férfi nagyon tetszik pl Erikának, de ugyanazt a férfit Ilonka már undorítónak tartja.

Ugyanez van fordítva. Az a nő, aki bejön Pityunak, az nem biztos, hogy Ferinek is bejön.

Ilyen az élet.

2022. okt. 31. 11:03
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

“náluk jobb társat keresnek, pl magasabbat, gazdagabbat”

Wow, mivel a férfiak biológiailag magasabbra és testesebbre nőnek a nőknél, ezt nem nevezném túl nagy elvárásnak🤣Ez alap dolog inkább. És tekintve, hogy a nő marad otthon a gyerekekkel, ő esik ki a munkából, hadd várjuk már el a férfiaktól, hogy legalább annyit keressenek, hogy tisztességesen el tudjanak tartani egy családot. Ha már nem nektek kell bevállalni a terhesség-szülés-szoptatás-gátszakadás stb. együttest, ennyi elvárásunk hadd legyen :)

2022. okt. 31. 11:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Igazából ha karizmatikus vagy és van humorod, több esélyed van egy nőnél, mint egy 10/10 külsejű, tompa férfinak. És ezt nőként mondom.
2022. okt. 31. 11:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Így igaz.

Férfiaknál vonzó a humor, a talpraesettség, a magabiztosság és az önbizalom.

Engem pl férfiként nagyon vonz az, ha egy nő egy kicsikét butácska.

Lehet, hogy én vagyok hibás, de nekem az szexi.

Volt egy nagy magyar sláger régebben.

"Dili a lány, dili a làny, dili a lány, mégis őt akarom".

2022. okt. 31. 11:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Már nincs különbség! Üdvözöllek téged is az incelek egyre népesebb táborában!
2022. nov. 15. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!