Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már nincs nagy különbség aközött, hogy valaki ronda vagy átlagos férfiként?
Ez így meddő vita.
Lehet, hogy egy bizonyos férfi nagyon tetszik pl Erikának, de ugyanazt a férfit Ilonka már undorítónak tartja.
Ugyanez van fordítva. Az a nő, aki bejön Pityunak, az nem biztos, hogy Ferinek is bejön.
Ilyen az élet.
“náluk jobb társat keresnek, pl magasabbat, gazdagabbat”
Wow, mivel a férfiak biológiailag magasabbra és testesebbre nőnek a nőknél, ezt nem nevezném túl nagy elvárásnak🤣Ez alap dolog inkább. És tekintve, hogy a nő marad otthon a gyerekekkel, ő esik ki a munkából, hadd várjuk már el a férfiaktól, hogy legalább annyit keressenek, hogy tisztességesen el tudjanak tartani egy családot. Ha már nem nektek kell bevállalni a terhesség-szülés-szoptatás-gátszakadás stb. együttest, ennyi elvárásunk hadd legyen :)
Így igaz.
Férfiaknál vonzó a humor, a talpraesettség, a magabiztosság és az önbizalom.
Engem pl férfiként nagyon vonz az, ha egy nő egy kicsikét butácska.
Lehet, hogy én vagyok hibás, de nekem az szexi.
Volt egy nagy magyar sláger régebben.
"Dili a lány, dili a làny, dili a lány, mégis őt akarom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!