Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők! Miért nincs párotok?
14-es vagyok, az okádék... Persze, még le is vagyok pontozva, nem elég a bajom. :D
Viccet félre téve, tényleg ocsmány vagyok. Érthető, ha egy férfinek nem áll fel rám.
Kivétel:
-Minimum 25 évvel idősebb
-Vörösfejű alkoholista
-Végletegik önbizalomhiányos
-Mind egyszerre..
Szar ügy... :( Pedig jó lenne valakihez hozzábújni a nap végén!
Ez egy nagyon jó kérdés... :DD
Na de komolyra fordítva a szót: nem nagyon tudok ismerkedni. Lehet hülyén hangzik, de nem tudom hogy mutassam ki a másik felé, hogy tetszik anélkül, hogy gázul nyomulósnak tűnnék. Ez az egyik, a másik, hogy nem nagyon van lehetőségem olyan helyen megfordulni ahol ismerkedhetnék. Elég szűk a baráti köröm és ők meg elvannak foglalva a saját párjukkal, egyedül meg nehezen oldódom fel egy olyan helyen ahol mindenki a barátaival van. Igyekszem ezen változtatni, de hát nem egy másodperc alatt fog ez megtörténni értelemszerűen :D
Meg van egy olyan furcsa jelenség nálam, hogy amúgy vágyok párkapcsolatra, de ha közeledik felém valaki úgy, akkor félelmet érzek, elbizonytalanodom a dologban és befeszülök, majd visszahátrálok. Nem volt még párkapcsolatom, szóval nincs az, hogy egy régi kapcsolat miatt vannak rossz élményeim. Majd elmúlik... :D
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!