Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felettiek, egyedül vagytok vagy párban?
Figyelt kérdés
Én 35 múltam, közepesen jó egzisztenciával, barátokkal, mégsincs senkim. Igaz, nemrég ért véget a kapcsolatom, amiről azt hittem, hogy forever love, de hát az élet másképpen akarta.
Sok időm van most így home office-ban műsorokat hallgatni. Többen mondják, hogy nagyon sok az egyedülálló, én látok magam körül pár olyat, akinél simán rávágnám, hogy na ő elkelt, és van, hogy évek óta egyedül él. Ez mennyire általános, ti mit láttok? Ha így van, elmond ez a társadalmunkról valamit?
Nem akarok senkit, szeretek egyedül élni, azt vettem észre hogy társaság vagy társ teher nekem, szeretek szabad lenni és önző, mindent megtehetek nem kell tekintettel lennem senkire
2022. okt. 27. 22:17
2/20 anonim válasza:
És ennek fényében érdemes értelmezni a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriában születő válaszokat. A valóságban a felnőtt emberek 60-70 százaléka komoly kapcsolatban van, itt meg eddig 2 a 15-ből.
2022. okt. 27. 23:07
3/20 A kérdező kommentje:
2; érthető, hisz az embernek akkor van ideje kommentelni, ha az életében semmi nem köti le. Én is nemrég regisztáráltam :)).
2022. okt. 27. 23:15
4/20 anonim válasza:
Egyedülálló vagyok, nem kellek senkinek sem, mert van egy alapbetegségem. Sosem volt párom. (F)
2022. okt. 28. 04:51
5/20 anonim válasza:
Párban élek, házasságban, de mostanában nem a legjobb a kapcsolatunk. Ami menthető, azt meg kell menteni elvet vallom, így dolgozunk rajta, csak olykor marha nehéz.
2022. okt. 28. 04:56
6/20 anonim válasza:
Milyen home office? Te neked még nem szóltak hogy vége a felhajtásnak? Vagy valamilyen időhurokba szorultal esetleg ?
2022. okt. 28. 08:48
7/20 anonim válasza:
Én csak azokat az embereket utálom, akik ráfogják a 30 felettiekre, hogy ha egyedül van akkor az hibás , baj van vele selejtes stb...
2022. okt. 28. 08:57
8/20 Noren1989 válasza:
Egyedül élek, 3 macskával.
2022. okt. 28. 08:58
9/20 anonim válasza:
7
Ennyi erővel aki 30 feletti és elvált, arra is rá lehetne kenni, hogy defektes. Ment neked a zöld kéz :)
2022. okt. 28. 11:02
10/20 anonim válasza:
9. Normális ember 30 éves korára még nem is házas , de ha férfiról van szó akkor még igazabb az állításom !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!