Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket a külsőn és/vagy a pénzen kívül milyen tulajdonságok érdeklik?
Nem gondolja senki, hogy csak az lehet, viszont itt a probléma kulcsa. A jóképű férfi ha buta ha okos talál magának nőt minden ujjára.
Egy nem jóképű férfi viszont akkor se/nehezen talál ha okos.
#8: "Mi a francért gondolja minden incifinci itt az oldalon hogy a jóképű pasi kizárólag üresfejű lehet?"
Hát ööö... nem is tudom, talán ugyanabból, amiből ti gondoljátok azt, hogy az összes instamodell meg plázacica aranyásó, de legalábbis a döntő többségük és kevés közöttük a Doktor Szöszi?
Mert vég nélkül azt hallgatjuk és olvassuk, hogy a pasik ilyenek meg olyanok meg ez is szemét, elhagyott, az nem hív, amaz letiltott, ennek is csak egy éjszakára kellettem.
Illetve a tényleg "nem olyan" lányoktól: Mindig nekem kéne ráírnom, pedig már 4 randink volt. Hát nem fogok egyből lefeküdni vele, ezt az elején is megmondtam. Úgy látszik talált mást.
Vagy "Hónapok óta én tartom el és nekem veri itt a hisztit, hogy miért ezt az olcsóbbik változatot vettem mikor ő a drágábbikat szereti. Elmehetne már végre dolgozni, vagy hazaküldöm az anyjához."
Az ellenkező oldalon meg: "Olyan aranyos ez a Béla, bár a Gézám lenne ilyen.
- És miért nem jössz össze a Bélával?
- A Bélával? HEHHEHEHE! Hát izé... így bele se gondoltam. Lehet, hogy tetszem neki? Végül is 5 éve nem mondta, még akkor sem, mikor öngyilkos akartam lenni és mellettem volt, meg akkor sem, mikor éjfélkor jött elém kocsival, pedig másnap dolgoznia kellett, vagy mikor megvágta a kezét a flexszel, amikor nálam szerelt, szerencsére nem lett komolyabb baja. Igaz, mondott olyanokat, hogy jobbat érdemlek meg, mint a Pista, meg, hogy nem érdemel meg az akinek nem tudom a nevét a csajos bulin meg, hogy különleges lány vagyok és ő igazán tudna engem szeretni. De hát a pasikon nem lehet kiigazodni, álljon elém, térdeljen le rózsával és mondja ki. Vagy ha ezt a stílust nem szeretem, akkor legalább úgy udvaroljon, mint a Rajmund, hogy "De csúnya fejed van, haljámeg!" mert abból tudom, hogy ezt csak azért mondja, hogy menőzzön a haverok előtt, de valójában mikor nem látják őt, akkor kedves is tud lenni. De hát a Béla velem mindig kedves. Valami nem oké vele. Amúgy meg szép a szeme és mióta gyúr, azóta a teste se rossz meg egyszer láttam a farkát is a strand öltözőjében, azzal sincs semmi baj. De hát a Béla olyan, mintha az öcsém lenne. Vagy a bátyám, mert mindig lehet rá számítani. Meg azt sem értem, hogy miért nincs neki barátnője ennyi éve. Amióta ismerjük egymást biztosan nincs, de előtte sem gondolom, hogy túl sok lett volna. Lehet, hogy még szűz? Nem fogok egy szűz fiút tanítgatni. Meg aztán a végén még belém szeret, aztán ha a Dávid megváltozik, akkor én azért még kibékülnék vele, mert igazából nem vagyok rajta túl. És akkor elveszítem a Bélát, mint barátot is.
Newbornunicorn: Férjezett, ennyire tehetséges és kreatív, sokféle hobbival és gazdag lelkivilággal rendelkező 31 éves nőként mi motivál arra, hogy itt mondd meg nekünk a tutit a Társkeresési problémák témakörben?
Amúgy meg visszafordítom a tükröt, amikor érdeklődsz például egy óceánbiológiát tanult csaj szakmájáról és közli veled, hogy ne erőltesd magad, úgyis tudja, hogy csak meg akarod dugni és igazából megelőzve minden sértődést, nem jössz be, mert (és ide ne olyat képzelj, amiket itt előszeretettel felsorolnak, ami nyilvánvaló még annak ellenére is, hogy tényleg olyanokat is látni barátnővel néha).
Akkor egy idő után kiégsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!