Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok!Nektek bejön a határvad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Nektek bejön a határvadász pasi társkeresőn?

Figyelt kérdés

Sportos fitt mert egész nap gyalogol 12 órát, ezért nem is elhízott.

Politikailag stabil,mert kiszolgálja az aktuális politikai hatalmat a munkájával.

Magyarság érdekeit tartja szem előtt,nem viszi külföldre a keményen megkeresett ft-ot nyaralásnál, hanem itthon vendéglátó helyeken költi el.

Csak is magyar kocsival közlekedik, amit Esztergomban csinálnak, Suzukival.

ha szembejön egy ilyen profil társkeresőn, megismerkednétek vele?

Hitelképes,ami komoly dolog a jövőre nézve,nem minimálbérre bejelentett,hanem jó bruttója van, gyerektelen.

2022. okt. 26. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen beszűkülten magyarkodó, szolgalelkű embereket csak olyan nők tartják vonzónak, akik szintén nem látnak messzebb az orruknál.
2022. okt. 26. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

1) Az, hogy napi 12 órát gyalogoljon munka mellett, az fizikai képtelenség. Vagy akkor nem alszik. Én is rengeteget gyaloglok, de inkább heti 12 óra a reális.

2) Nem egyezne az értékrendem egy olyan emberrel, akinek ennyire függ az élete a politikától, és aki annyira nagymagyar, hogy még csak ki se tenné a lábát külföldre, és még csak külföldi kocsi sem jöhet szóba (nem arról van szó, szeretem én is Magyarországot, de nem elvakultan).

3) Annál, hogy hitelképes, rengeteg fontosabb tulajdonság van. Mellesleg nem olyan ritka az, hogy valaki hitelképes legyen.

Szóval nem.

2022. okt. 26. 21:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Ez a munka hogy 12 órát a határ mentén gyalogolni kell és ellenőrizni.

Ezért a sok gyaloglás.

2022. okt. 26. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt "elfelejtetted" megírni, hogy milyen időközönként engednek haza a határról. Nekem van egy ismerősöm, akinek a déli határon katona a férje, mert levezényelték. Azóta gyakorlatilag távkapcsolatban élnek, 2-3 hetente látja a férjét. Az ilyesmi a legtöbb nőnek vállalhatatlan perspektíva.
2022. okt. 26. 22:03
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Egy vallaskarosult nonek te lennel az almai ferfija.
2022. okt. 26. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Munkámból adandóan elég jól belelátol abba, hogy a határvadaszoknál, meg amúgy a határon, mi megy, így nem. :D

Csak kifejezetten a személyiségének ez a része nem tudna úgy megérinteni, hogy akarjam.

2022. okt. 27. 00:02
 7/8 anonim ***** válasza:
15%

Miért egy balliberális kérdező oldalon teszed fel ezt a kérdést, ahol a választások előtti szavazások is masszív Összefogás párt győzelmet jósoltak, aztán újra 2/3-ad lett? Meg ahol az összes fideszes le van pontozva, a mi hazánkosokról nem is beszélve?

Ha családot szeretnél és gyereket is. Van egy csomó jobbos és szélsőjobbos nő az országban, csak ők nem csücsörítenek az instán, undorodnak a Tindertől és az alkalmi kalandoktól és nem fognak veled dugni az első randin, de a többediken sem, amíg rendesen meg nem ismertek.

2022. okt. 27. 02:13
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Én nem. Én nem vagyok ilyen beszűkült hungarista típus, és szeretem más nemzetek kultúráját megismerni, világot látni. És elsősorban nem az határozza meg a személyiségem, hogy hol születtem és milyen származásúak a szüleim. Mérsékelten liberális is vagyok. Nekem nem lenne szimpatikus személyiségre, akármilyen tehetős és megbízható.
2022. okt. 27. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!