Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Középkorú,sportos férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú,sportos férfi extrém túlsúlyos, fiatalabb/20-as,30-as/ nővel?

Figyelt kérdés
Van esélyem ilyen nőt találni,sportos,potens férfiként? Az ilyen hölgyek a zsánereim.

2022. okt. 26. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

kicsi az esély, mert 1) alapból extrém túlsúlyos ember nem sok van, elég kicsi az arányuk az összlakossághoz képest, Magyarországon meg nem élnek sokan, szóval ahhoz képest kevés, 2) ez tudom, hogy baromi csúnyán fog hangzani, de az extrém túlsúlyos emberek nagy része nem nagyon ismerkedik, mert a lakásból is elig tud kimenni, 3 sor lépcső után kiköpi a belét, fél órát sem tudnak néha sétálni... akkor majd randizgatni akarnak meg arra van idejük... inkább eü. gondok. Volt extrém túlsúlyos munkatársam, 36 évesen elvitte a szívinfarktus, nem véletlenül. Akinek ennyire egészségtelen test tetszik, annak pszichológust ajánlanék.

Mondom ezt úgy, hogy voltam baromi túlsúlyos - nem ez a másfél mázsa plusz kategória, de így is elég kórosan elhízott a magasságomhoz képest. Nem voltam egészséges, csomó gondom volt. Nem tudtam felgyalogolni lihegés nélkül két sor lépcőt, szédültem a metróállomásnál fel-le lépcsőzésnél, gyakran voltam beteg, ízületi problémáim voltak, fájt a hátam, minden bajom volt. Fogytam, főleg eü. okokból...

2022. okt. 26. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Egyetértek a 11-essel. Az extrém túlsúly az betegség. Furának tartom, ha valaki erre gerjed.
2022. okt. 26. 17:28
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 11. válaszoló részletes okfejtését.Sok mindennel egyetértek,amit írtál.Biztos nem egészséges az óriási túlsúly.De azzal nem tudok azonosulni,hogy akinek tetszenek a nagyon kövér nők,az pszichológiai eset.Ezek szerint a néger férfiak nagy része menjen pszichológushoz?

A cigi is egészségtelen.Akinek a párja cigizik,az is menjen pszichológushoz?

Szerintem ízlések és pofonok.Valóban imádom a nagyon nagy nőket,de nem tartom magam ettől beteg embernek.

2022. okt. 26. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Mindenkinek mi kellünk kb. Mármint ezek a nők. Miből gondolod, hogy annyi ffi közül pont a legótvarabbat választjuk?
2022. okt. 28. 08:47
 15/15 anonim ***** válasza:
27%
A néger férfiaknak egész biztos nem tetszik az, ha a csaj olyan kövér, hogy menni se tud, meg valszeg Afrikára gondolsz,ott a legtöbb helyen enni sincs mit, de ott se az extrém túlsúly az ideál. Ha van valaki, arra gerjed szexuálisan, hogy, hogy elszívat a párjával napi 5 doboz cigit, meg a másik fuldoklik és tüdörákot kap, nyilván menjen az is pszichológushoz, tök mindegy, hogy arzénnel, cigivel, kénsavval locsolgatva vagy kajával akarsz beteggé tenni és megölni valakit szexuális gerjedelem miatt, ez mind ugyanaz.
2022. okt. 28. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!