Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nővel összeismerkedünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nővel összeismerkedünk, Facebookon is ismerősök leszünk, végül nem lesz semmi a dologból, akkor miért nem töröl?

Figyelt kérdés
Jó, megteszem helyette én, ha nem felejtem el, csak nem értem.
2022. okt. 23. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Like-hoz még jól jöhet néhány "ismerős"!
2022. okt. 23. 21:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát, amennyit én magát a programot használom, túl sok hasznomat nem veszi.😄 Gyakorlatilag csak a Messenger megy telefonon, asztalin, laptopon nem lépek be.
2022. okt. 23. 21:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbbször szerintem csak elfelejti, annyira jelentéktelen ember voltál az életében.

Olyan is van, aki alapból gyűjti a felszínes ismertségeket, van 1000+ ismerőse, ha nem zaklatod, minek töröljön, ő leiratkozott a te hírfolyamodról, csak te vagy olyan nolifer stalker, aki figyeled őt meg neked több postját dobja be az 50 ismerősöd közül, mint neki a tiedet a sokezer ismerőse közül.

Illetve olyan is, bár ez nem rád vonatkozik, hanem vonzó pasikra, hogy talonban tartja a pasit, aztán fél év múlva mikor szingli lesz és egyedül beborozik a cicájával az ölében, akkor "véletlenül" rád ír. Egy csaj ezer ilyen trükkös indokkal tud kezdeményezni úgy, hogy ne tűnjön cikinek.

De legtöbbször az első kettő szokott lenni.

2022. okt. 23. 21:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát, tényleg ronda vagyok, az tény, de már csak emiatt sem értem, miért nem töröl?
2022. okt. 23. 21:18
 5/13 A kérdező kommentje:

Mondjuk azt sem értem, hogy minek kell valakit sértegetni.

Ja, nem vagyok vonzó, emiatt nyilván töredéke a szociális életem a menő arcokhoz képest.

Ugyanakkor, ahogyan azt írtam, nem szoktam belépni, csak nagyon ritkán, és volt már, hogy akkor nézegettem, és láttam, hogy jé, ez a lány még ismerős? Egy éve nem beszéltünk. Tehát stalker, na az nem vagyok!

2022. okt. 23. 21:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Ja, és egyébként meg a haverok, fiúk, lányok vegyesen szívják a vérem, hogy milyen, szerintük nem szép csajokkal próbálok kezdeni. Ha annyira out of my league nőkre hajtanék, akkor szerintem nem szivatnának.
2022. okt. 23. 21:31
 7/13 A kérdező kommentje:
(hanem szánnának. Tudom, hol a helyem.)
2022. okt. 23. 21:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtjük. Aztán meg szerintem senki nem tölt azzal időt, hogy átnézegesse az ismerőseit, és törölgesse akire nem emlékszik. Mondjuk én épp ezért szoktam azt csinálni, hogy leghamarabb csak személyes ismeretséget követően fogadok valakit ismerősnek. Ezen általában minden 2. férfi amúgy kiakad, de jobb így szerintem.
2022. okt. 23. 22:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Várj, azon akadnak ki, hogy nem jelölsz csak úgy vissza valakit a semmire? Még jó hogy! Kollégákat nem jelölök be, nemhogy idegent 😄
2022. okt. 23. 22:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezt a kérdést én is ki írhattam volna , de mi beszélgettünk is. Azt tudom , hogy amikor egy nőnek gondjai vannak akkor lehet egy számára szimpatikus vagy vonzó esetleg mind2 férfi is kb sokadlagos dolog az életében. Vannak azok a nők is akik szeretnének egyedűl lenni.
2022. okt. 23. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!